Ενοποιούνται Public, Multirama και Getitnow.gr

Η OlympiaDevelopment ανακοίνωσε την διοικητική ενοποίηση των 3 εταιριών της Public, Multirama και Getitnow.gr

Η ενοποίηση αυτή έγινε με σκοπό τη βελτίωση της ευελιξίας, την αύξηση της αποτελεσματικότητας, την αξιοποίηση όσο το δυνατόν μεγαλύτερων συνεργειών ανάμεσα στα brands και στην ενίσχυση των μεριδίων των εταιριών και τη διεύρυνση της πελατειακής τους βάσης.


/>

Από 1/02/2012 ο κ. Ρ. Μπουρλάς, που ήταν μέχρι τώρα γενικός διευθυντής της εταιρίας Public αναλαμβάνει CEO και για τις 3 εταιρίες που διαθέτει ο όμιλος σε επίπεδο retail και ecommerce, ήτοι Public, Multirama και Getitnow.gr.


Με την εν λόγω εξέλιξη, ο όμιλος OlympiaDevelopment στοχεύει σε θωράκιση με στόχο την μακροπρόθεσμη ανάπτυξη, τόσο στα retail δίκτυα (Public και Multirama), όσο και στο ηλεκτρονικό κατάστημα Getitnow.gr.


Ο κ. Κ. Τσαγκανός, μέχρι τώρα CEO του Retail & ecommerce του Ομίλου, αναλαμβάνει διευρυμένα καθήκοντα στην μητρική εταιρία του Ομίλου, OlympiaDevelopment, με αρμοδιότητες σχετικές με τους τομείς της κινητής τηλεφωνίας, τεχνολογίας και retail.


Ο κ. Τ. Πέρκιζας, -μέχρι τώρα γενικός διευθυντής του Getitnow.gr-, μετά το επιτυχημένο έργο του στην ταχεία ανάπτυξη του ecommerceμε τα brands Getitnow.gr και MeandHome.gr, θα αξιοποιηθεί σε σημαντικά ελληνικά και διεθνή project.


Ο κ. Κ. Καραφωτάκης, γενικός διευθυντής της OlympiaDevelopment δήλωσε: «Η διοίκηση του ομίλου ευχαριστεί τον κ. Τσαγκανό για την πολύτιμη συνεισφορά του στην ανάπτυξη και εδραίωση των Multirama, Public και Getitnow.gr κι εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του διευρυμένα καθήκοντα. Ευχαριστεί επίσης τον κ. Πέρκιζα για την καθοριστική προσφορά του στην ανάπτυξη του Getitnow.gr. Τέλος, εύχεται στον κ. Μπουρλά καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Τεχνολογία > TechPress
Ενοποιούνται Public Multirama, Getitnow,enopoiountai Public Multirama, Getitnow