H Mercedes παραδέχεται ότι ενδεχομένως θα χάσει από την BMW σε ότι αφορά τις πωλήσεις στην Αμερική, video της νέας E-Class

Οι πωλήσεις Νοεμβρίου έδειξαν ότι η Mercedes-Benz προηγείται της BMW, σε ότι αφορά τις πωλήσεις στην Αμερική κατά 1.849 αυτοκίνητα, αλλά η Mercedes παραδέχεται ότι τον Δεκέμβριο, η BMW θα την περάσει. O Steve Cannon, στέλεχος της Mercedes-Benz

δήλωσε στο Reuters, ότι η BMW θα τερματίσει τελικά στη πρώτη θέση των πωλήσεων πολυτελών αυτοκινήτων στην Αμερική, παρότι η Mercedes έχει κάνει ήδη ρεκόρ πωλήσεων, αφού έχει καταφέρει μέχρι και τον Νοέμβριο να πουλήσει περισσότερα από 270.000 αυτοκίνητα.

Και οι δύο εταιρίες έχουνε ρίξει στην αγορά προσφορές και ειδικά χρηματοδοτικά προγράμματα, αλλά οι αναλυτές της αγοράς δηλώνουν ότι η BMW παρουσιάζει πάντα αυξημένες πωλήσεις τους τελευταίους μήνες του έτους.

Επίσης η Mercedes έδωσε και τέσσερα video της ανανεωμένης E-Class η οποία θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση του Detroit με τις πωλήσεις της να έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν από την άνοιξη του 2013, με την γρήγορη E63 AMG να βγαίνει στην αγορά τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους.

Κύρια χαρακτηριστικά της ανανεωμένης E-Class είναι οι βελτιωμένοι κινητήρες, ο πιο πλούσιος στάνταρ εξοπλισμός ενώ στιλιστικά οι αλλαγές εντοπίζονται στα νέα φωτιστικά σώματα, στο νέο μπροστά προφυλακτήρα, στο νέο καπό, στη νέα γρίλια, στο νέο πίσω προφυλακτήρα καθώς και στις νέες απολήξεις των εξατμίσεων. Στο εσωτερικό υπάρχουν νέα ξύλινα και αλουμινένια διακοσμητικά, νέος πίνακας οργάνων και νέο πολυλειτουργικό τιμόνι με paddles στις εκδόσεις με το αυτόματο κιβώτιο. Περισσότερες λεπτομέρειες γι’αυτη μπορείς να διαβάσεις εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα