KATΩ TA XEΡΙΑΑΠΟ ΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ BLOGS!

OXI κ. Πεταλωτή, όχι κ. Παπαϊωάννου..Σταματείστε πια να ασχημονείτε κατά της κοινής νοημοσύνης.
Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
Δεν διαπραγματευόμαστε τη δημοκρατία και την ελευθερία του διαδικτύου!
Λάβαμε και δημοσιοποιούμε νέα ανακοίνωση της Ε.Σ.Δ. η οποία αποκαλύπτει τη φάρσα που σχεδιάζει η Κυβέρνηση σε βάρος της ελευθερίας του διαδικτυακού Τύπου! Κι αυτή είναι σκληρότερη από την προχθεσινη...

Η Ένωση Συντακτών Διαδικτύου, που εκπροσωπεί εκατοντάδες blogs, κυρίως ενημερωτικά, είναι αναγκασμένη, μετά την ταραχή που προκάλεσε σε κυβερνητικούς κύκλους η προχθεσινή της ανακοίνωση με τον τίτλο: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ BLOGS, είναι υποχρεωμένη να υπενθυμίσει τα κάτωθι προς τους θιασώτες και ζηλωτές λήψης μέτρων, κατά των μπλογκς, αν και τα γνωρίζουν λίαν καλώς.. Αλλά λόγω κληρονομικής ,φασίζουσας νοοτροπίας, και μη έχοντας άλλα εποικοδομητικότερα επιχειρήματα.. επιδιώκουν από έτη να φράξουν, να καρυδώσουν ή να καλιβώσουν… κατά τον εύγλωττο ρήτορα Πεταλωτή … την ελευθεροστομία του διαδικτύου.
Κάνει ωστόσο εντύπωση η πρεμούρα της κυβέρνησης, να σπεύσει να ασχοληθεί με τα «νομικά» του διαδικτύου… λες και η Μαριορή, δεν έχει άλλα προβλήματα ειδικά αυτή τη στιγμή της γενικής κρίσης, και ο ..φερετζές της έλλειπε.
Οι κυβερνητικοί , παραμάσχαλα με τους δόλιους υποκινητές τους, χύνουν μαύρο δάκρυ υποκριτικής έγνοιας, ενδιαφέροντος για την προστασία των «θιγομένων» δήθεν από κείμενα του ανώνυμου…διαδικτύου…Και γι αυτό το λόγο ..πρέπει να επινοήσουμε ένα ..νομικό φίμωτρο προς όσους δυσφημούν ..συκοφαντούν διαδικτυακά άλλους συνανθρώπους τους!
Η αστειότητα και ο κοντοθορισμός στο μεγαλείο του! Αρχαιόθεν η κατασκευή του όποιου Νόμου αποσκοπούσε στη θωράκιση των πολλών κι όχι των ολίγων. Εδώ οι ευφάνταστοι κυβερνώντες .. αποσκοπούν στην προστασία των ολίγων!!!
Πόσοι είναι αλήθεια οι θιγόμενοι από κείμενα συντακτών του διαδικτύου, ώστε να κινητοποιείται ολάκερος μηχανισμός για την κατασκευή ψευδωνόμου-μπαμπούλα προς προστασία τους; Πρόκειται περί θλιβερής μειοψηφίας, η οποία ούτε τιμή έχει, ούτε υπόληψη και για να επιβιώσει ,συνεχίζουσα να βρωμίζει το περιβάλλον, επιζητεί σταθερά, σήμερα και χθες, σκληρά μέτρα κατά της ενοχλητικής κι αποκαλυπτικής, κριτικής ελευθερολαλιάς.
Πρόκειται περί επαγγελματιών διωκτών του Τύπου. Κι έχουν συγκεκριμένη επαγγελματική προέλευση: Είναι δικηγόροι, καλλιτέχνες, πολιτικοί… Οι οποίοι έχουν αναγάγει σε βιομηχανία τις διώξεις συντακτών…γιατί λέει θεωρούν ότι εθίγησαν!
Και γιατί δεν φτιάχνουν ένα δικό τους μπλόγκ ώστε επί ίσοις όροις να αλλάξουν τα φώτα στον δήθεν υβριστή τους, αλλά καταφεύγουν στα δικαστήρια;
Ο στόχος τους είναι ένας: Να εκφοβίσουν και να γονατίσουν οικονομικά τον δράστη-συντάκτη… ώστε στο μέλλον να μένει στο απυρόβλητο.. ο δήθεν θιγείς!
Η Ελλάς δε έχει το θλιβερό προνόμιο να είναι πρώτη σε διώξεις δημοσιογράφων απ΄όλο τον ελεύθερο κόσμο. Υπερβαίνουν δε, τους 1500 δημοσιογράφους, που οδηγού
Keywords
Τυχαία Θέματα