O παπα-Τσάκαλος, υποψήφιος βουλευτής με τον ΛΑ.Ο.Σ.

Την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε πρόωρη προσφυγή στις κάλπες παρά τη θέλησή της, και εξαιτίας απρόβλεπτων παραγόντων, εκφράζει μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ στενός συνεργάτης του προέδρου του ΛΑΟΣ που απηχεί τις απόψεις του κ. Καρατζαφέρη.
Όπως είπε «πιστεύουμε ότι ο κ. Παπανδρέου
εξαιτίας κάποιου γεγονότος που θα αφορά την....
οικονομία και η κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να αντιμετωπίσει, θα αναγκαστεί να πάει σε εκλογές. Δεν θα τις επιδιώξει».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καρατζαφέρης, μιλώντας σήμερα σε συνεργάτες του, υποστήριξε ότι «το πράγμα δεν βγαίνει» και ζήτησε από τους επιτελείς του και τον κομματικό μηχανισμό να είναι σε ετοιμότητα, ενώ στο κόμμα επικρατεί η άποψη ότι «ο Παπανδρέου δεν θα μπορέσει να αντέξει την σύγκρουση με τα μέτωπα που έχει ανοίξει».

Τα στελέχη του κόμματος εκτιμούν επίσης ότι «η έλλειψη αποτελεσματικότητας αρκετών κυβερνητικών στελεχών» -όπως υποστηρίζουν- δεν βοηθά τον πρωθυπουργό να προχωρήσει στην εφαρμογή του σχεδίου του, ενώ εκτιμούν ότι την ίδια ώρα «υπάρχουν ασφυκτικές πιέσεις από την τρόικα».

Σύμφωνα με τον συνεργάτη του κ. Καρατζαφέρη «οι ραγδαίες εξελίξεις στην οικονομία και ο σκληρός χειμώνας που ακολουθεί, συνθέτουν ένα άκρως εκρηκτικό σκηνικό, για την κυβέρνηση Παπανδρέου, το οποίο δεν μπορεί να αντιμετωπίσει η παρούσα κυβέρνηση».

Ο ΛΑΟΣ επιμένει στην άποψή του για την ανάγκη σύστασης οικουμενικής κυβέρνησης πράγμα όμως που -όπως λένε στην Καλλιρρόης- δεν φαίνεται εξαιτίας «της τακτικής που επιμένει να ακολουθεί ο κ. Σαμαράς».

Πάντως ο ΛΑΟΣ προετοιμάζεται από πλευράς οργάνωσης και στελέχωσης των ψηφοδελτίων. Σήμερα ανακοινώθηκε η προσχώρηση στο ΛΑΟΣ του ιερέα Σπυρίδωνα Τσάκαλου, ο οποίος θα πολιτευθεί ως υποψήφιος στην περιφέρεια Αττικής.

Σύμφωνα με τα όσα λένε πηγές του ΛΑΟΣ, είναι σχεδόν ολοκληρωμένη η διαδικασία επιλογής υποψηφίων, και μάλιστα αναφέρουν ότι «υπάρχει μεγάλη ζήτηση για μια θέση στα ψηφοδέλτια».

http://www.dailynews24.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα