Stopcartel: Φασιστικό παραλήρημα της κίνησης Μίκη Θεοδωράκη

Κατάπληξη και ερωτηματικά προκαλεί απρόκλητη παρέμβαση της οργάνωσης του Μίκη Θεοδωράκη στη συνεχιζόμενη Συνέλευση κινημάτων,πρωτοβουλιών και πολιτών την οποία στοχοποιεί.
Με μία ανακοίνωση που δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα της πολιτικής κίνησης του μουσικοσυνθέτη

http://www.mikis-theodorakis-kinisi-anexartiton-politon.gr/el/news/?nid=541

επιχειρείται ωμή παρέμβαση στη Συνέλευση κινημάτων,πρωτοβουλιών και πολιτών η......
οποία στη βάση συγκεκριμένης πολιτικής συμφωνίας,προετοιμάζει συγκέντρωση
στην Αθήνα μέσα στον Απρίλη.

Κατάπληξη και ερωτηματικά για τούς σκοπούς τους οποίους εξυπηρετεί προκαλεί η απροσδόκητη αυτή ανακοίνωση καθώς είναι γνωστή η πολιτική συμφωνία από 5 σημεία, βάσει της οποίας άρχισε στις 26 Φλεβάρη η συνεχιζόμενη Συνέλευση, εναντίον της οποίας επιτίθεται η οργάνωση του Μ.Θεοδωράκη.

Η συνεχιζόμενη ανοιχτή Συνέλευση, αποτελεί τη δημοκρατική έκφραση μιάς συγκεκριμένης πολιτικής πλατφόρμας -συνολικής εναλλακτικής λύσης-απέναντι στην αδιέξοδη πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση με την ανοχή (τουλάχιστον) αυτών που μετέχουν στο πολιτικό σύστημα σε πλήρη συνεργασία με την Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ.

Στη συνολική αυτή εναλλακτική λύση-πολιτική συμφωνία- ακρογωνιαίους λίθους άμεσης λυτρωτικής εφαρμογής, αποτελούν οι προτεινόμενες 5 οικονομικές και πολιτικές επιλογές.

Στο κάλεσμα για συνεχιζόμενη ανοιχτή συμμετοχή, περιλαμβάνονται όλα τα κινήματα ,πρωτοβουλίες και πολίτες που έχουν τη δυνατότητα να μετέχουν ισότιμα στην πολιτική αυτή συμφωνία, χωρίς ποτέ να γίνει ειδική μνεία η πρόσκληση στην πολιτική κίνηση του κατά τα άλλα σεβαστού μουσικοσυνθέτη.

Απεναντίας και για την ιστορία, υπήρξαν εξ αρχής σοβαρές αντιδράσεις με πολιτικά επιχειρήματα, όταν εμφανίστηκαν στην πρώτη Συνέλευση πολίτες οι οποίοι δήλωσαν μέλη της πολιτικής κίνησης Μ.Θεοδωράκη.Οι πολιτικές εκείνες αντιδράσεις συζητήθηκαν στα πλαίσια του δημοκρατικού διαλόγου και αποφασίστηκε τελικά η προσωπική συμμετοχή κάθε πολίτη η ομάδας πολιτών υπό την αυστηρή προυπόθεση ότι συμφωνούν με τις συγκεκριμένες πολιτικές επιλογές.

Πολίτες που μετέχουν στή Συνέλευση που αναδεικνύεται σε στόχο της οργάνωσης του Μ.Θεοδωράκη σχολίαζαν νωρίτερα σήμερα το πρωί πρός τη σύνταξη του stopcartel:

1.Παρήλθαν οι εποχές των προσωπικών στρατηγικών και αυτοδυναμιών στις επιχειρήσεις επίτευξης αδιαφανών μάλιστα πολιτικών σκοπών.Οι πολίτες ευτυχώς διαθέτουν κρίση και μνήμη και γυρίζουν την πλάτη σε τέτοιου είδους νοοτροπίες ολοκληρωτισμού,όπως αυτές που εκφράζονται μέσα από την ανακοίνωση της κίνησης Θεοδωράκη .

2.Οι συνεργασίες των φορέων και πολιτών που ήδη μετέχουν στη Συνέλευση με βάση τη συγκεκριμένη ξεκάθαρη πολιτική συμφωνία των 5 σημείων προκαλούν σύγχιση μόνο στούς εγκεφάλους των συντακτών του κειμένου της κίνησης Θεοδωράκη.

3.Η απίστευτη αλαζονία τών δύο τελευταίων παραγράφων της ανακοίνωσης και το ολοκληρωτικής νοοτροπίας πνεύμα πατριδοκαπηλίας
Keywords
Τυχαία Θέματα