ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Στήνουν κατηγορίες κατά γιατρών για να κλείσουν παιδοκαρδιοχειρουργικό κέντρο

Η διοίκηση του Νοσοκομείου Παίδων "Αγία Σοφία" κατασκεύασε "μαρτυρίες" για να διώξει τους δύο "ενοχλητικούς" καρδιοχειρουργούς του παιδοκαρδιοχειρουργικού κέντρου και να εκχωρήσει τις λειτουργίες του σε ιδιωτικά κέντρα!
Έγγραφη καταγγελία - διάψευση των δύο γονέων χειρουργημένου καρδιοπαθούς παιδιού, αποκαλύπτει την.....
δόλια μεθόδευση, της διοίκησης του »Αγία Σοφία", του περιφερειάρχη υγείας και του υπουργείου, που χρησιμοποίησαν αυθαίρετα το όνομα τους και παραποίησαν τις απόψεις τους για να απομακρύνουν
παιδοκαριοχειρουργό επιταχύνοντας έτσι το κλείσιμο του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΑΙΔΟΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ πρός όφελος των ιδιωτών.

Σε κρίσιμη ενδουπηρεσιακή σύσκεψη κάλεσαν τους εκπροσώπους ιδιωτικών ιατρικών κέντρων.
Ο κ. Παπασάββας,διοικητής του Ν.Π»Αγία Σοφία» και ανηψιός του γνωστού τέως διευθυντή του Ωνασείου και νυν βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Κρεμαστινού σε αγαστή»συνεργασία»με το νοσοκομειακό»περιβάλλον»και ασφαλώς τον φίλο υπουργό υγείας κ. Λοβέρδο, μετά απο πολλούς μήνες προσπαθειών κατάφερε με ένα άθλιο τρυκ να βάλει τελικά λουκέτο στο παιδοκαρδιοχειρουργικό κέντρο του»Αγία Σοφία".

Αυτό που δεν κατάφεραν με τα δεκάδες εμπόδια που έστησαν κατά καιρούς ( κλείσιμο της ειδικής εντατική μονάδας, μη αντικατάσταση του συνταξιοδοτηθέντος ιατρικού προσωπικού κλπ), το πέτυχαν κατασκευάζοντας ψευδείς κατηγορίες εναντίον των δύο βασικών παιδοκαρδιοχειρουργών, χωρίς τους οποίους de facto θα έκλεινε οριστικά το παιδοκαρδιοχειρουργικό κέντρο.

Αυτά που μάθατε όμως είναι μόνο αυτά που διοχέτευσαν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί αυτής της αθλιότητας στα διαπλεκόμενα ΜΜΕ.

Δεν μάθατε ποτέ ότι όταν έδιωξαν αυτούς τους άξιους γιατρούς, ξεσηκώθηκαν όλοι οι γονείς των των χειρουργημένων και σε αναμονή χειρουργείου καρδιοπαθών παιδιών, και κατήγγειλαν την συνωμοσία της διοίκησης εναντίον των ευεργετών τους γιατρών.

Δεν μάθατε ποτέ ότι αυτοί οι γονείς είναι που αποκάλυψαν ότι τελικά πίσω απο όλα αυτά υπήρχε επι της ουσίας μόνο η πρόθεση του διοικητή και του υπουργείου να εκχωρήσουν μια ευργετική για τους μη προνομιούχους πολίτες δραστηριότητα του ΕΣΥ, στους ιδιώτες.

Απόδειξη των πραγματικών προθέσεων του κ. Λοβέρδου ήταν η ανακοίνωση ότι θα νομοθετηθεί η δυνατότητα ίδρυσης ιδιωτικών ιατρικών κέντρων ακόμα και απο άσχετους με την ιατρική εμπόρους.Όλα αυτά μόλις λίγες ημέρες μετά την εκδίωξη των δύο παιδοκαρδιοχειρουργών που είχε σαν συνέπεια το οριστικό κλείσιμο του δημόσιου παιδοκαρδιοχειρουργικού κέντρου.
Αυτοί οι γονείς είναι οι μοναδικοί που μπορούν να πουν την αλήθεια για το τι πραγματικά συνέβαινε σε αυτό το κέντρο.

Είναι οι μοναδικοί που δεν έχουν κανένα απολύτως συμφέρον ή ιδιοτέλεια στο να καταγγείλουν τους πραγματικούς υπαίτιους της ταλαιπωρίας των παιδιών τους και τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς στο έγκλημα της έκθεσης ανηλίκουσε κίνδυνο.

Είναι αυτοί που υπέβαλλαν μήνυση εναντίον της διοίκησης και του υπουργείου κατηγορώντ
Keywords
Τυχαία Θέματα