Δύο ερωτήσεις γιά το Grand Prospect Hall, Βrooklyn, USA

Θερμά ευχαριστώ και συγχαρητήρια στον καλό μου φίλο Μιχάλη Χαλκιά, που οργανώνει άλλη μία λαμπρή πολιτική συγκέντρωση στο ‘Grand Prospect Hall’ , το Σάββατο 7 Απριλίου 2012, στις 7:30 μ.μ. Εκεί, η Έλενα Κουντουρά, διά ζώσης, και ο Πάνος Καμμένος, μέσω Skype ή video, θα παρουσιάσουν τις πολιτικές θέσεις του πολιτικού φορέα ‘Ανεξάρτητοι Έλληνες’.

Έχω όμως δύο ερωτήσεις γενικού πολιτικού
περιεχομένου, σχετικά με....
τις πολιτικές θέσεις του πολιτικού τούτου φορέα.

Η πρώτη μου ερώτηση έχει να κάνει με τα εξής: οι κανόνες του διεθνούς δικαίου απαιτούν μία εμπεριστατωμένη εθνική λαϊκή κυριαρχία γιά την πολιτική ακύρωση των μνημονίων, των συμβάσεων δανειακής εξυπηρέτησης της Ελλάδος και του παρανόμου χρέους της χώρας. Δύο πιθανοί τρόποι προκειμένου να διαπιστωθεί η αναγκαία εθνική λαϊκή κυριαρχία, γιά την νομική και νόμιμη αποδοχή των ακυρώσεων τούτων είναι: είτε η διεξαγωγή δημοψηφίσματος, είτε η ουσιαστική μεταβίβαση της πολιτικής εξουσίας στον ελληνικό λαό, μέσω μίας Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης.

Στην παρούσα κατάσταση της Ελλάδος, εντός δηλαδή της ΕΕ, η Συντακτική Εθνοσυνέλευση μπορεί να θεωρηθεί ως ο σχετικά εύκολος τρόπος διαπίστωσης της εμπεριστατωμένης εθνικής λαϊκής κυριαρχίας, μιάς και η ΕΕ δεν αρέσκεται πλέον στην διεξαγωγή δημοψηφισμάτων, μετά από την τόσο άσχημη εμπειρία που είχε με την Συνθήκη του Μάαστριχτ [1]. Και όλες και όλοι μας γνωρίζουμε τι απέγινε η πολιτική καριέρα του Γεωργίου Α. Παπανδρέου, μερικά μόνον δευτερόλεπτα μετά από την ωραία εκείνη ώρα, που τόλμησε καν να ψελλίσει την λέξι ‘δημοψήφισμα’.

Μέχρι στιγμής, δεν έχω δει τίποτε σχετικό ούτε με την διεξαγωγή Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης ούτε με την διεξαγωγή δημοψηφίσματος στην Ελλάδα, μέσα στις θέσεις του πολιτικού φορέα ‘Ανεξάρτητοι Έλληνες’. Πως ακριβώς λοιπόν σχεδιάζεται η επανελλήνιση της Ελλάδος, από τον πολιτικό φορέα ‘Ανεξάρτητοι Έλληνες’, χωρίς τις πολιτικές πράξεις που απαιτούνται, προκειμένου να διαπιστωθεί η αναγκαία και εμπεριστατωμένη εθνική λαϊκή κυριαρχία, γιά την νομική και νόμιμη αποδοχή των ακυρώσεων των αποφάσεων του νυν κατοχικού καθεστώτος ΝΔ·ΠαΣοΚ;

Σημειωτέον πως δεν τα λέω εγώ αυτά περί κατοχικού καθεστώτος. Οι διανοούμενοι διεθνείς επαΐοντες της πολιτικής επιστήμης μας τα λένε ξανά και ξανά.

Σχετική με την παραπάνω είναι και η δεύτερη ερώτηση. Έχει να κάνει με τον σκοπό της ύπαρξης του πολιτικού φορέα ‘Ανεξάρτητοι Έλληνες’, όπως και με την επιτακτική ανάγκη της πολιτικής σύμπραξης, όλων των εκτός βουλής και νυν πολιτικής τάξης πολιτικών φορέων, σε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο, γιά την αναίμακτη ανατροπή του νυν σαθρού πολιτικού συστήματος της ανθελληνικής, ξενόφερτης και στυγνά δυναστικής, κοινοβουλευτικής κομματοκρατίας στην Ελλάδα, που τελεί βέβαια υπό το κατοχικό καθεστώς ΝΔ·ΠαΣοΚ.

Ποιά θα είναι λοιπόν η στρατηγική του πολιτικού φορέα ‘Ανεξάρτητοι Έλληνες’; Θα παίξει έναν ρόλο ισοβισμού, συμβάλλοντας ενεργά τα μέγιστα στην αειφορία, στην βιωσιμότητα, στην διαιώνιση και στην συντή
Keywords
Τυχαία Θέματα