"Ή θα κάνετε χαρακίρι ή θα δικαστείτε. Την τιμωρία πάντως δεν την γλιτώνετε"

“Θα έπρεπε να είχαν κάνει χαρακίρι πριν από πολύ καιρό οι πολιτικοί που εν γνώσει τους αποφάσισαν να βάλουν τη χώρα αυτή, το λαό αυτό σε μια μέγγενη που λέγεται νέα τάξη πραγμάτων, ΔΝΤ, τραπεζίτες”, είπε από το βήμα της βουλής ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων,
σχολιάζοντας την αυτοκτονία του συνταξιούχου φαρμακοποιού στο Σύνταγμα.

“Θα πρέπει να...
αντιληφθείτε ότι ουδείς θα μείνει ατιμώρητος. Θα πληρώσετε. Και θα πληρώσετε όχι μόνο από τον ελληνικό λαό, αλλά και από την ελληνική δικαιοσύνη, όταν αποκατασταθεί η τάξη και η δημοκρατία”, είπε πριν από λίγο από το βήμα της βουλής ο πρόεδρος της Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

“Δεν υπάρχουν μόνο ταμπέλες σε αυτόν τον τόπο. Δεν είμαστε ούτε κομμουνιστές, ούτε με το ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ακροδεξιοί, ούτε απλώς δεξιοί, κεντρώοι ή αριστεροί. Είμαστε πάνω απ’ όλα αυτό που είναι το σύνολο του ελληνικού λαού. Είμαστε Έλληνες, ανεξάρτητοι και θα πολεμήσουμε μέχρι τέλους προκειμένου η φωνή μας να γίνει πιο δυνατή και τα σχέδια σας πιο αδύναμα”, πρόσθεσε.

Κυοφορούνται μεγάλες αλλαγές σε πολιτικό επίπεδο που αναδιαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό.

Στις μεγάλες κρίσεις κυοφορούνται και οι μεγάλες αλλαγές σε πολιτικό επίπεδο, αλλαγές που αναδιαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό.

Μετά από το συνεχή βιασμό δεκαετίων από τους πολιτικούς, η δημοκρατία μας εξέπνευσε, οι θεσμοί είναι κλινικά νεκροί, το κράτος επί της ουσίας δεν υπάρχει, η οικονομία της χώρας είναι στα χέρια των δανειστών και των τοκογλύφων και οι Έλληνες πολίτες παρακολουθούν άναυδοι το έργο της καταστροφής της Ελλάδος στις οθόνες των τηλεοράσεων, με σκηνοθέτες και πρωταγωνιστές τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους, που αποτελούν τις δυο όψεις του αργυρίου της προδοσίας της πατρίδος.

Η οικονομική κρίση, οι περικοπές μισθών και συντάξεων, η μεθοδευμένη επί χρόνια αποκαθήλωση του συστήματος αξιών της ελληνικής κοινωνίας και κυρίως της νεολαίας, η στοχευμένη διάλυση της εθνικής παιδείας, η στοχευμένη απαξίωση των ενόπλων δυνάμεων και της αστυνομίας και άλλα πολλά, αποτελούν από μόνα τους ένα εκρηκτικό και συνάμα θανατηφόρο κοκτέιλ, που απειλεί την επιβίωση της Ελλάδος και το ίδιο το ελληνικό έθνος.

Αν σ’ αυτά συνυπολογιστεί η απαξίωση των θεσμών και του πολιτικού συστήματος και προστεθεί το γεγονός ότι οι Έλληνες πολίτες έχασαν την εμπιστοσύνη τους στα κόμματα και τα πρόσωπα που τα υπηρετούν, τότε σχηματίζεται μια εικόνα που μοιάζει εφιάλτης για την πορεία της πατρίδος και του έθνους.

Με παλιά δοκιμασμένα αποτυχημένα πρόσωπα δεν μπορεί να αναγεννηθεί ο τόπος, όπως επιβάλλουν οι συνθήκες που επικρατούν, πριν οδηγηθούμε στην ολοκληρωτική καταστροφή...
Κερδίζει πόντους ο Π. Καμμένος, σε βάρος πολλών Κομμάτων…

Mνημόνιο, τέλος για την Ελλάδα, ανεξάρτητη γεωπολιτική και γεωστρατηγική γραμμή, δανειοδότηση των αναγκών της που θα προκύψουν από χώρες, όπως η Ρωσία ή η Κίνα και άμεση επιστροφή στην ανάπτυξη αντί της υφεσιακής πολιτ
Keywords
Αναζητήσεις
χαρακιρι κοκτειλ
Τυχαία Θέματα