Ο Βίκτωρας Ρέστης έβαλε μπράβους να χτυπήσουν δικηγόρο!

Μεθόδους μαφίας φαίνεται να χρησιμοποιεί ο «ευπατρίδης», κατά δήλωσή του...

Βίκτωρας Ρέστης, για να λύνει τις διαφορές που έχει με συνεργάτες του.

Μάλιστα, συνεργός του γνωστού εφοπλιστή στις - τύπου Σικελίας - μεθόδους που.....
χρησιμοποιεί, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του directnews.gr, είναι ο κουμπάρος του και συνιδιοκτήτης της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», Αναστάσιος Πάλλης.

Το πρώτο θλιβερό περιστατικό, που αποκαλύπτουμε σήμερα, είναι ο άγριος ξυλοδαρμός δικηγόρου που είχε σημειωθεί στο γραφείο του Βίκτωρα Ρέστη, στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο Ελληνικό.

Στο
χώρο δηλαδή, όπου βρίσκονται τα γραφεία της εταιρείας του μεγαλοεφοπλιστή, ENTERPRISES SHIPPING & TRADING S.A, που έχει ως έδρα τη Λιβερία.

Το θύμα, το οποίο έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη, κατηγορεί τους Ρέστη και Πάλλη για ηθική αυτουργία σε επικίνδυνη σωματική βλάβη, σε απλές σωματικές βλάβες καθώς και σε παράνομη βία και απειλή κατά συρροή.

Σύμφωνα με όσα περιγράφει στη μήνυσή του ο δικηγόρος, ο οποίος εργαζόταν επί 13 χρόνια στην εταιρεία του Ρέστη, τρία γυμνασμένα και ογκώδη άτομα, του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν μετά από εντολή που έλαβαν.

Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν - όπως προκύπτει και από την ιατροδικαστική έκθεση - να υποστεί μεταξύ των άλλων, εκτεταμένο οίδημα στην αριστερή γνάθο, εκχυμώσεις στην τραχηλική χώρα στην περιοχή του λάρυγγα, θλάση στο θώρακα και εκδορές.

Ακόμα, από τον ανηλεή ξυλοδαρμό που υπέστη, έσπασαν τα ράμματα που είχε, μετά από σοβαρή χειρουργική επέμβαση, στο δεξί του χέρι και χρειάσθηκε να εισαχθεί για νοσηλεία στο νοσοκομείο.

Την ώρα της επίθεσης, ο Ρέστης κρατώντας ένα ξύλινο ρόπαλο του μπέιζμπολ ζητούσε επιτακτικά από το δικηγόρο να «ομολογήσει» τις σχέσεις που υποτίθεται ότι διατηρούσε με τον πρώην οικονομικό διευθυντή της εταιρείας, τον οποίο θεωρούσε υπεύθυνο για υπεξαίρεση μεγάλου χρηματικού ποσού.

Παράλληλα, ο Αν. Πάλλης τον απειλούσε πως αν καταγγείλει το περιστατικό του ξυλοδαρμού «θα πρέπει να σκεφθεί τη γυναίκα και τα παιδιά του»…

Ωστόσο, ο δικηγόρος βρήκε τελικά το θάρρος να υποβάλει μήνυση εναντίον τους και μετά την προκαταρκτική εξέταση που διενεργήθηκε η σχετική δικογραφία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας, για την άσκηση ποινικών διώξεων.

http://directnews.gr/
Keywords
Αναζητήσεις
directnews παλλης, γιοβανίδης μπραβος
Τυχαία Θέματα