ΠΑΤΡΑ....ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΗ...ΜΟΥΦΑ ΤΟΥ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ !!!

Συνεχίζουν να προκαλούν και να καλούν σε... εκδίκηση, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, οι Χρυσαυγίτες και μέλη άλλων εθνικιστικών ακροδεξιών οργανώσεων, σε διάφορες δημοσιεύσεις και σχόλιά τους στο διαδίκτυο, με αφορμή τον υποτιθέμενο «βιασμό» που και επισήμως διαψεύστηκε από χθες από την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας.
Η κατάσταση πλέον είναι εκτός ελέγχου με τους ακροδεξιούς στην κυριολεξία να έχουν... ξεσαλώσει κυρίως στο facebook, αφού εκτός από τα σχόλια που....
γράφουν στις ομάδες τους, έχουν δημιουργήσει και μία ακόμη με τον τίτλο «Κρέμασμα στους 8 αλλοδαπούς για τον βιασμό του νεαρού ζευγαριού», μία ομάδα που ήδη αριθμεί... περισσότερα από 500 μέλη.
Εκτός των άλλων ήδη μέλη της Χρυσής Αυγής τόσο από την Πάτρα όσο και από τις γύρω περιοχές, καλούν σε συμμετοχή όλα τα «μέλη» τους και τους «πατριώτες» όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στην κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί στις 7 σήμερα το απόγευμα στο κάτω μέρος της οδού Ανθείας στα Ζαρουχλέικα (έξω από το σούπερ μάρκετ Βερόπουλος).
Χαρακτηριστικά της προπαγάνδας και του κλίματος που θέλουν να δημιουργήσουν είναι και τα σχόλια που έχουν αναρτηθεί στις παραπάνω σελίδες όπως: «Αν θέλετε να βιάσουνε και εσάς τότε καθίστε σπίτι. Εγώ θα τιμήσω τα παιδιά που βιάστηκαν με τη συμμετοχή μου στην συγκέντρωση» αλλά και «Η Τετάρτη θα είναι η αρχή ενός μεγάλου αγώνα. Ενός αγώνα ενάντια στην εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών οι οποίοι καθημερινά ληστεύουν, βιάζουν, σκοτώνουν και γενικά κακοποιούν ΕΛΛΗΝΕΣ και ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ. Αγώνα ενάντια στα προδοτικά ΜΜΕ τα οποία δεν ανέφεραν ούτε μία λέξη για τον βιασμό του κοριτσιού και του αγοριού. Αγώνα ενάντια στο σάπιο κράτος που περιθωριοποιεί τους ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες».

http://patrinaki.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα