ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ


Σάββατο 18 Μαϊου 2002.
Δείτε σε αυτή την παλιά συγκέντρωση τον πραγματικό σκοπό ίδρυσης του ΛΑ.Ο.Σ. από την εβραική θεοσοφική εταιρεία Ελλάδος (υπό Κινεζική ανώτερη εποπτεία) και τις....
πραγματικές προθέσεις του προβοκάτορα ναζιστού Καρατζαφύρερ, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι. Βέβαια από τότε και μετά τις αποκαλύψεις και το ξεσκέπασμα και τη ζημιά που του έκανε η Ο.Ε.Α., ο πανικόβλητος Καρατζαφύρερ και η λοιπή θρασύδειλη δαιμονιζόμενη θεοσοφική συμμορία του άρχισε να κρύβει τις
πραγματικές προθέσεις τους και να ελίσσονται σαν φίδια, κάνοντας το άσπρο – μαύρο, εξ ου και το παρατσούκλι του «ο κωλοτούμπας».


Σημείο 1:00 του βίντεο.
--------------------------
Μιλάει για παγκοσμιοποίηση και «νέα τάξη πραγμάτων». Κρύβει δολίως από τους Έλληνες ότι στην πραγματικότητα υπάρχουν 2 παγκοσμιοποιήσεις. Η μία δημιουργείται πρώτα και είναι της δύσης και της τριμερούς του άξονα «ΗΠ-Ε-Ι» ΗΠΑΕΥΡΩΠΗΙΑΠΩΝΙΑ 666 η οποία συνασπισμένη θα προβοκάρει το «Σύμφωνο της Σαγκάης» (Ρωσία – Ισλαμ – Κίνα) και την ΚΙΝΑ 888 ωστε αντεπιτηθέμενη η Κίνα να γενοκτονονήσει τη λευκή + μαύρη φυλή και να επιβάλει την ΤΕΛΙΚΗ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ 888 ή χιλιετή «Βασιλεία του Ιεχωβά» της Κίνας. «Μαριονέτα στα χέρια των εβραίων είμαστε» λέει ..ουδεμία κουβέντα τότε όμως για την Κίνα ο Φύρερ... λες και δεν υπήρχε!!!


Να θυμίσουμε εδώ τα ερπετικά Δρακονιανά σύμβολα στη σχεδίαση του Ολυμπιακού Σταδίου της Δρακονιανής Κίνας με τους ψευδο-ολυμπιακούς αγώνες να γίνονται στις 8/08/08 (Δράκος Τζεηντ - Τζενταϊ - Σενταϊ 888)

Ο ΤΥΧΕΡΟΣ (ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ) ΑΡΙΘΜΟΣ "888" ΚΑΙ Ο "ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ" ΤΗΣ
ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΑΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/888.html
Πάμε παρακάτω...


Σημείο 2:12 του βίντεο.
---------------------------
Ο Καραφύρερ εξηγεί το έμβλημα του ΛΑ.Ο.Σ.

Το ναζιστικό προβοκατόρικο «Επεκτεινόμενο Σταυρό» που σημαίνει επέκταση προβοκατόρικη γεωγραφική στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, ώστε να δημιουργηθεί η «Αυτοκρατορία Κωνσταντινουπόλεως 666».

Το ιστολόγιο από την αρχή κιόλας της δημιουργίας του ξεσκέπασε έγκαιρα τον πλήρη & αληθή αποσυμβολισμό του ναζιστικού προβοκατόρικου εμβλήματος του ΛΑ.Ο.Σ.

Αποσυμβολισμός εμβλήματος ΛΑ.Ο.Σ. νεοναζιστικής διεθνούς (επεκτεινόμενος σταυρός):
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/06/eeyna_26.html

Αποσυμβολισμος συμβόλων του ακροδεξιού "ελληνικού" κόμματος ΛΑ.Ο.Σ. και της "Ελληνικής" Ναζιστικής "Χρυσής Αυγής" (GOLDEN MORGENRÖTE)
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/09/golden-morgenrote.html

Το "666" και ο ναζιστικός Επεκτεινόμενος Σταυρός ως ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ της "Νεας Βυζαντινής Σουφιστικής Αυτοκρατορίας 666":
Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΔΕΣ!!! Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/02/blog-post_08.html

Ο Άδωνις Γεωργιάδη
Keywords
Τυχαία Θέματα