"Να μην καλύπτει ο Παπούλιας με το κύρος του την κυβέρνηση"

Τι συνέστησε ο Μανώλης Γλέζος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια;Ενέργειες μιας μειοψηφίας που δεν μπορούν να αμαυρώσουν τη στάση όλου του λαού, χαρακτήρισε τις ύβρεις προς τον Κ. Παπούλια, ο Μ. Γλέζος.

Σε νέες δηλώσεις μετά την χθεσινή παρέμβασή του για τα όσα έγιναν στη Θεσσαλονίκη προχώρησε ο Μανώλης Γλέζος, ο οποίος επέμεινε ότι οι αντιδράσεις του λαού είναι δικαιολογημένες, ωστόσο καταδίκασε τις ύβρεις εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια.

Μιλώντας
σε πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ, τόνισε ότι .....
"οι ύβρεις εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας, ήταν πρώτον εναντίον του Θεσμού, δεύτερον εναντίον του αγωνιστή Κάρολου Παπούλια και τρίτον εναντίον οποιουδήποτε πολίτη. Τριπλή ήταν η ύβρις". Ο κ. Γλέζος τόνισε ότι αυτοί που έβριζαν, ήταν μειοψηφία και δεν μπορεί να κατηγορηθεί όλος ο λαός να κατηγορηθεί για 30 ανθρώπους.

Αναφερόμενος στην ουσία της διαμαρτυρίας, ο Μανώλης Γλέζος κάλεσε τον Κάρολο Παπούλια να καταλάβει ότι είναι "ανεπίτρεπτο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να καλύπτει με το κύρος του όλα όσα συμβαίνουν σε αυτόν τον τόπο απο την κυβέρνηση" και πρόσθεσε ότι δεν έπρεπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να εκνευριστεί για τις ύβρεις 30 ατόμων.

Ο Μανώλης Γλέζος επανέλαβε ότι όσα έγιναν χθες είναι η πραγματική αποκατάσταση του νοήματος της 28ης Οκτωβρίου και ο λαός το απέδειξε με την παρέλαση των μαχητών της αντίστασης. Τέλος, ο κ. Γλέζος σημείωσε ότι πρέπει να πάμε άμεσα σε εκλογές, διότι όπως είπε υπάρχει αναντιστοιχία σε όσα εξήγγειλε η κυβέρνηση και στα όσα πράττει.

cosmo.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα