To K.K.E καταδίκασε την επίθεση στη Μανωλάδα

21:25 19/4/2011 - Πηγή: 24wro
Με ανακοίνωσή του, το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας...
καταδίκασε την επίθεση κατά δημοσιογράφων «που μαζί με την υπόθεση δουλεμπορίου, καταδεικνύει τις άθλιες συνθήκες εργασίας και διαβίωσης των μεταναστών εργατών γης και προστίθεται στις επιθέσεις κατά μελών του ΚΚΕ, του ΠΑΜΕ και των ίδιων των μεταναστών».

Στην ανακοίνωση, μεταξύ άλλων, αναφέρονται τα εξής:

«Δεν είναι τυχαίο ότι ΠΑΣΟΚ,
ΝΔ, ΛΑΟΣ και Δημοκρατική συμμαχία όχι μόνο στηρίζουν με την πολιτική τους τις καταστάσεις αυτές, αλλά και τις επαινούν σε κάθε περίσταση.

Ο κ. Παπανδρέου, σε πρόσφατη ημερίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στην Αθήνα εξήρε τον «κόκκινο χρυσό» της Μανωλάδας και την ‘πρωτοπόρα’ καλλιέργεια της φράουλας στην περιοχή, ενώ και η κ. Μπακογιάννη σε επίσκεψη της στην περιοχή αναφέρθηκε στο ‘αναπτυξιακό πρότυπο’ της φράουλας στη Ν. Μανωλάδα!!

Την ίδια ώρα λοιπόν που οι μικροί και μεσαίοι αγρότες του νομού αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στα έξοδα των καλλιεργειών τους και βλέπουν την σοδιά τους να παραμένει στα χωράφια απούλητη, ή να είναι χρεωμένοι ως το λαιμό και να αδυνατούν να ζήσουν από αυτήν, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ, αλλά και οι τοπικοί υποστηρικτές τους - δήμαρχοι, περιφερειάρχες εξασφαλίζουν τη συγκέντρωση της γης και τα κέρδη μιας χούφτας μεγαλοαγροτών – επιχειρηματιών».
Keywords
Τυχαία Θέματα