Όταν ο κ. Πάγκαλος αντιμετωπίζει με εμπάθεια τους πολίτες

11:40 18/5/2011 - Πηγή: 24wro
Φανατικός λάτρης της τζαζ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θεόδωρος Πάγκαλος, παρακολούθησε... στις 5 Μαΐου συναυλία του «Kronos Quartet», στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.
Όπως είπε μάλιστα στη σημερινή τηλεοπτική του εμφάνιση στο Σκάι, πήγε
ασυνόδευτος, χωρίς φρουρά, παρά το γεγονός ότι ήταν συγκεντρωμένη «η αιχμή της αιχμής» ή «τα διακεκριμένα στοιχεία», όπως χαρακτήρισε τους λοιπούς φιλόμουσους, λάτρεις της τζαζ που είχαν την ίδια επιθυμία με εκείνον!
Αυτά τα ανέφερε για να αποδείξει ότι δεν φοβάται να κυκλοφορήσει σε δημόσιους χώρους συνάθροισης λόγω των προπηλακισμών που υπέστη κατά το πρόσφατο παρελθόν.
Υπήρξε όμως –για κακή της τύχη- και μια «κοντόχοντρη συμπαθητική κοπελίτσα» όπως είπε ο αντιπρόεδρος, που τόλμησε να του πει «το Kronos σε μάρανε».
Τι ήταν να το κάνει; Η επιεικώς εμπαθής απάντηση του κ. Πάγκαλου ήταν η εξής: «Εγώ έχω μεγαλώσει, για σένα στενοχωριέμαι, ήσουν κοντή και χοντρή και έτσι θα πεθάνεις, γιατί δεν βελτιώνεσαι»…
Κατά τα άλλα, ο κ. Πάγκαλος χαρακτήρισε λάθος τις απόψεις Όλι Ρεν για συναίνεση των μεγάλων πολιτικών κομμάτων, καθώς με τον τρόπο αυτό βάζει στο τραπέζι πολιτικούς όρους.
Σε ότι αφορά το ενδεχόμενο για απολύσεις στο δημόσιο είπε πως υπάρχει κάτι τέτοιο, υπογραμμίζοντας πως οι υπάλληλοι θα αξιολογούνται από το ΑΣΕΠ για να γίνουν μόνιμοι. Επισήμανε πως το δημόσιο θα μπορούσε να ελαφρύνει με απουσία προσλήψεων και άξιους υπαλλήλους.
Όπως είπε η κυβέρνηση κατέφυγε στο μνημόνιο για να αποφευχθεί η χρεοκοπία, ενώ σε ότι αφορά την καταβολή της πέμπτης δόσης είπε πως αν δεν τηρήσουμε το μνημόνιο διασφαλισμένο δεν είναι τίποτα.
Ανέφερε πως δεν πιστεύει στην πολιτική συναίνεση ως σύστημα διακυβέρνησης και πρόσθεσε πως δεν είναι αντιπολίτευση ενός σύγχρονου δημοκρατικού κράτους μια αντιπολίτευση που λέει «όχι» σε όλα.
Απέρριψε τα περί νέων μέτρων λέγοντας πως δεν επετεύχθη ο στόχος των εσόδων, γεγονός που σημαίνει ότι δεν είναι αρκετή η δράση της κυβέρνησης κατά της φοροδιαφυγής.
Για τις αποκρατικοποιήσεις είπε πως με τον τρόπο αυτό ορισμένες λειτουργίες του κράτους μπορεί να γίνουν φθηνότερες για τον Έλληνα πολίτη.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τάχθηκε κατά των πρόωρων εκλογών λέγοντας πως δεν υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο, ενώ επιτέθηκε στην αντιπολίτευση υπογραμμίζοντας ότι «η χώρα δεν πάει καλά αν κερδίσει η ανευθυνότητα».

newscode.gr 
Keywords
Τυχαία Θέματα