«Cyberoam NG Series, οι ταχύτερες συσκευές UTM για μικρομεσαίες επιχειρήσεις»

08:13 27/11/2012 - Πηγή: PC Nea
Η Cyberoam, εταιρεία συσκευών ασφάλειας δικτύου, διαθέτει τη νέα σειρά συσκευών με ονομασία NG. Οι νέες συσκευές είναι βασισμένες στις νεότερες τεχνολογίες hardware που υπάρχουν στην αγορά ενώ το λογισμικό εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες τους στο έπακρο.
Η σειρά NG στοχεύει τις πολύ μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις προσφέροντας έως και 5 φορές υψηλότερες ταχύτητες από το μέσο όρο επιδόσεων που προσφέρει ο ανταγωνισμός δίνοντας τους το δικαίωμα
να αυτοαποκαλούνται ως οι γρηγορότερες UTM συσκευές της αγοράς για την συγκριμένη κατηγορία. Τα νέα μοντέλα διατίθενται μέσω της Sales Effect αποκλειστικού διανομέα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Οι σειρά NG είναι ιδανική για δίκτυα με υποδομή Gigabit και υψηλές ταχύτητες Internet, ο Δημήτρης Ράικος, Διευθυντής Πωλήσεων της Sales Effect ανέφερε «οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις δεν είχαν την δυνατότητα να εκμεταλλευτούν πλήρως τα γρήγορα δίκτυο διότι δεν υπήρχαν αντίστοιχα γρήγορες συσκευές ασφάλειας, πλέον με τις συσκευές της Cyberoam αυτό θα είναι πλήρως εφικτό.»

Οι συσκευές NG Series έρχονται εξοπλισμένες με Gigabit δυνατότητες ακόμη και στην πιο μικρή έκδοση (για επιχειρήσεις των 5-10 χρηστών) και με το CyberoamOS, το πιο έξυπνο και ισχυρό λειτουργικό σύστημα. Το CyberoamOS εκμεταλλεύεται την πλατφόρμα multi-core που διαθέτουν οι επεξεργαστές των συσκευών προσφέροντας μεγάλη ταχύτητα επεξεργασίας και ελάχιστες καθυστερήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το: www.cyberoam.com/NGSeries

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.gr
don't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission
Keywords
Αναζητήσεις
nokia lumia 510 cyberoam app
Τυχαία Θέματα