Στο περίπτερο της ΔΗΜΑΡ στον Πειραιά, ένας παπαγάλος έκανε τα κακάκια του πάνω στον Εσταυρωμένο.

20:04 6/6/2012 - Πηγή: Olympia

Εάν νομίζετε ότι η καλύτερη στιγμή που θα μπορούσε να προσφέρει το κόμμα του κυρίου Κουβέλη ήταν το στιγμιότυπο όπου η κυρία Ρεπούση έκανε την ανάγκη της την στιγμή μνήμης για την γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, είστε γελασμένοι.
Αποδεικνύοντας την δημιουργική φαντασία τους τα εκλεκτά μέλη της ΔΗΜΑΡ, ξεπέρασαν τον εαυτό τους. Οι αριστερές ονειρώξεις του Ψαριανού με την Φεράρι, οι φαντασιακοί συνωστισμοί στην γενοκτονία της Ιωνίας και τόσα άλλα, θαρρείς ότι ωχριούν στο σκηνοθετικό δαιμόνιο των απλών στελεχών

της Δημοκρατικής Αριστεράς.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα, αυτό που συνέβει στο εκλογικό περίπτερο της Δημοκρατικής Αριστερής παράταξης στον Πειραιά.
Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, δίπλα στην φωτογραφία του Κουβέλη,
βρισκόταν ένα κλουβί με έναν…πράσινο παπαγάλο!! Καμμία σχέση δεν μπορεί να έχει ο πράσινος παπαγάλος με τον Κουβέλη. Μόνο μία δημιουργική φαντασία θα μπορούσε να τοποθετήσει το ηλικιωμένο πράσινο πτηνό δίπλα στην φωτογραφία του μεγάλου ηγέτη.
Το πιο περίεργο όμως, είναι ότι στον πάτο του κλουβιού, εκεί δηλαδή που ο παπαγάλος έκανε τα κακάκια του (ως γνωστόν δεν είναι μεμπτό, όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί, ακόμα και η κυρία Ρεπούση κάνουν τα κακά τους, έστω και σε περίεργες στιγμές), βρισκόταν ο… Εσταυρωμένος!
Ένας πράσινος παπαγάλος στο κλουβί, να κάνει τα κακάκια του πάνω στον Εσταυρωμένο.
Δύσκολο να το συλλάβεις. Ασύλληπτο. Τι να σκεφτόταν άραγε ο δημιουργός της σκηνής.
Ότι οι πράσινοι παπαγάλοι έχουν χεσμένο τον Εσταυρωμένο και τους συμβολισμούς του;
Ρηχό. Αυτό είναι γνωστό από την εποχή του Κώστα Σημίτη, όπου οι πράσινοι παπαγάλοι ασελγούσαν σε οτιδήποτε συμβόλιζε Ηρωϊσμό, Σοφία, Αλήθεια. Ότι συμβολίζει ο Εσταυρωμένος δηλαδή.
Κρίμα που το σκηνικό δεν κράτησε για πολύ, αφού υπάρχουν άνθρωποι χωρίς φαντασία και χάλασαν το σκηνικό. Μαζί και τον ειρμό μας.
Όταν οι πράσινοι παπαγάλοι είναι πάνω, τα παλικάρια θα είναι στο έδαφος;
Ποιός ξέρει. Οι Δημοκρατικοί Αριστεροί στον Πειραιά πάντως, έχουν περίεργα γούστα γενικώς.


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
ΔΗΜΑΡ, Πειραιά, Εσταυρωμένο,dimar, peiraia, estavromeno