Play off στην football league 2

Τη νέα προκήρυξη της football league 2 έλαβαν οι ομάδες του νοτίου και βορείου ομίλου από την Ένωση της football league και football league 2.

Σύμφωνα με αυτή, την απευθείας άνοδο πανηγυρίζουν οι πρωταθλητές των δύο

ομίλων, ενώ για την τρίτη θέση που δίνει το τελευταίο εισιτήριο στην football league θα διεξαχθούν play off των έξι αγωνιστικών μεταξύ των δευτερότριτων και των δύο ομίλων. Σημειώνεται ότι οι δεύτεροι θα ξεκινήσουν στο μίνι πρωτάθλημα με 2 βαθμούς και οι τρίτοι χωρίς βαθμό.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον υποβιβασμό, θα υπάρξει συνεννόηση ανάμεσα σε ΕΠΑΕ και ΕΠΟ, μια και οι ομάδες που θα υποβιβασθούν στη Δʼ Εθνική θα εξαρτηθούν από εκείνες που θα πάρουν την άνοδο στην football league 2.

Στο μεταξύ, η υποχρεωτική συμμετοχή τριών παικτών κάτω των 21 ετών στην ενδεκάδα παραμένει, ενώ οι σύλλογοι έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν κοινοτικούς παίκτες που έχουν γεννηθεί από την 1-1-1987 και έπειτα.

Μία ακόμη παράμετρος στη νέα προκήρυξη είναι ότι απαγορεύεται να κάθονται στον πάγκο της ομάδας ο πρόεδρος και ο μεγαλομέτοχος των ΠΑΕ, ενώ κάθε ομάδα οφείλει να δηλώσει 250 μέλη, όπου το κάθε μέλος της θα καταβάλλει 200 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό της ΕΠΑΕ μέχρι τις 30 Νοεμβρίου. Επιπλέον, οι ΠΑΕ είναι υποχρεωμένες να καταθέσουν ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα.

Η κλήρωση της football league 2 είναι προγραμματισμένη για τις 14.00 στα γραφεία της ΕΠΑΕ (Θεμιστοκλέους 42, 4ος Όροφος), ενώ η πρεμιέρα του πρωταθλήματος αναμένεται να είναι την 20η Νοεμβρίου.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι ο Νότιος Όμιλος θα περιλαμβάνει τις εξής 11 ομάδες: ΑΟΧ, Απόλλων Σμύρνης, Ηλυσιακός, Αστέρας Μαγούλας, Προοδευτική, ΑΟ Γλυφάδας, Ρούβας, Καλαμάτα, ΠΑΟ Ρουφ, Πανηλειακός, Ζάκυνθος.

Ενώ ο Βόρειος Όμιλος 12 ομάδες: Δόξα Κρανούλας, Βατανιακός, Απόλλων Καλαμαριάς, Οικονόμος, ΑΕ Ποντίων, Εθνικός Γαζώρου, Νίκη Βόλου, Οδυσσέας Αναγέννησης Σερρών, Τηλυκράτης, Μέγας Αλέξανδρος, Τύρναβος, Αετός Σκύδρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα