ΑΚΕΛ: Η υποψηφιότητα Μαλά δημιουργεί ελπίδα, η προοπτική εκλογής Αναστασιάδη ανασφάλεια

19:28 19/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

«Ελπίδα δημιουργεί η προοπτική εκλογής του ανεξάρτητου υποψήφιου Σταύρου Μαλά και φόβο και ανασφάλεια η προοπτική εκλογής του συναγερμικού Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη», ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Γιώργος Λουκαΐδης.

Σε γραπτή δήλωσή του, με την οποία απαντά στον Αναπληρωτή Πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, ο κ. Λουκαΐδης αναφέρει ότι το επιτελείο Αναστασιάδη, «μη έχοντας ούτε επιχειρήματα αλλά ούτε και τεκμήρια

για τις θέσεις που εκφράζει, καταφεύγει στο γνωστό, ανεύθυνο, δημαγωγικό δρόμο των συνθημάτων, των αφορισμών και της βάναυσης διαστρέβλωσης της πραγματικότητας».

Προσθέτει ότι «οι πολίτες, μακριά από αφορισμούς και την προσφυγή στα ψέματα και τον ακραίο λαϊκισμό, μπορούν να κρίνουν ποιες πολιτικές δημιουργούν ελπίδα και προοπτική και ποιες προκαλούν φόβο».

Συμπληρώνει ότι ελπίδα και προοπτική γεννά «η προοπτική σθεναρής αντίστασης στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές λιτότητας της Τρόικας, που εγγυάται η ανεξάρτητη υποψηφιότητα Σταύρου Μαλά», ενώ φόβο και ανασφάλεια προκαλεί «η προοπτική υποταγής του κ. Αναστασιάδη στις ορέξεις των τροϊκανών ομοϊδεατών του».

Ακόμη αναφέρει ότι ελπίδα και προοπτική δημιουργεί «η υπεράσπιση της πατρίδας μας απ’ όσους την επιβουλεύονται» ενώ «φόβο και ανασφάλεια προκαλεί η καταγγελία της πατρίδας μας από τον κ. Αναστασιάδη, επειδή δεν υιοθετήθηκε από το λαό η άποψη του».

Προστίθεται εξάλλου ότι «ελπίδα και προοπτική γεννά η διαχρονική υπεράσπιση της δημοκρατίας» ενώ φόβο και ανασφάλεια δημιουργεί «το να παραμένει ο κ. Αναστασιάδης αμετανόητος υμνητής και συνήγορος όσων με τη φασιστική τους δράση παρέδωσαν την πατρίδα μας στην Τουρκία».

Ο κ. Λουκαΐδης αναφέρει τέλος ότι ελπίδα και προοπτική γεννά «η διαχρονική συνέπεια και η αξιοπιστία, που διακρίνει τον Σταύρο Μαλά», ενώ «φόβο και ανασφάλεια δημιουργούν οι ακραίες προεκλογικές μεταμορφώσεις του κ. Αναστασιάδη με στόχο να ξεγελάσει τους πολίτες ως προς τις πραγματικές του θέσεις και επιδιώξεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα