Πως ζει στη Ν.Υ η Τζένη Ιωακειμίδου-Δείτε photo

20:20 19/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Τέσσερα ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από τότε που η ηθοποιός Τζένη Ιωακειμίδου εγκατέλειψε την Ελλάδα και ζεί μόνιμα στη Νέα Υόρκη.

Η Ευγενία Ιωακειμίδου, όπως είναι το βαφτιστικό της, το 2008 γνώρισε σε ελληνικό νησί τον Αμερικανό μεγαλοδικηγόρο της Νέας Υόρκης, Ντάρεν Ρίτσαρντσον και ερωτεύθηκαν σφόδρα.

Εκείνος, εντυπωσιασμένος από την ιδιαίτερη ελληνική ομορφιά της, δεν άργησε να της ζητήσει να τον ακολουθήσει στην υπερατλαντική μητρόπολη.

Εκείνη,

δίχως δεύτερη σκέψη, συμφώνησε αφήνοντας πίσω της καριέρα, εξώφυλλα και χειροκρότημα!

Το ζευγάρι μετακόμισε σε ένα πολυτελές διαμέρισμα στο Μανχάταν.

Δεν πέρασε πολύς καιρός και η Ελληνίδα ηθοποιός έμεινε έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

Όπως μάθαμε, το ανακοίνωσε αμέσως στον αγαπημένο της και εκείνος, για να εκφράσει την αγάπη του της έκανε δώρο ένα πανάκριβο δαχτυλίδι.

Τα αποτελέσματα του υπερηχογραφήματος ήταν ακόμα πιο ενθουσιώδη: «Περιμένω τον γιό μας»του είπε κι εκείνος συγκινήθηκε!

Σύμφωνα με πληροφορίες η Τζένη Ιωακειμίδου δεν επιθυμεί να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα , αποχαιρετώντας έτσι τους θαυμαστές της αλλά και όλη την καριέρα της.

Άλλωστε έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της περισσότερο σημαντικό και ουσιαστικό από τα επαγγελματικά συμβόλαια και τα εξώφυλλα των περιοδικών!

Εξάλλου, όσοι ξέρουν την Τζένη καλά, θα τη θυμούνται πολλές φορές να εξομολογείται στους δικούς της ανθρώπους πόσο ήθελε ένα παιδί. Ίσως τώρα να είναι πραγματικά ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη, έστω και τόσο μακριά από την πατρίδα.

Keywords
Αναζητήσεις
τζενη ιωακειμίδου χοτ
Τυχαία Θέματα