Στεφάνου: Αυτοί που κινδυνολογούν προσφέρουν τις χείριστες υπηρεσίες στον τόπο

21:05 8/11/2011 - Πηγή: OnlyCY

Αυτοί που κινδυνολογούν προσφέρουν τις χείριστες υπηρεσίες στον τόπο, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου.

Σε δηλώσεις του το απόγευμα στους δημοσιογράφους, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο κ. Στεφάνου είπε: «Με σημερινές του δηλώσεις ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, παραπληροφορώντας προσπαθεί να φέρει αντιμέτωπο τον Υπουργό Οικονομικών κ. Κίκη Καζαμία με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο.

Ο Υπουργός Οικονομικών, του οποίου ο κ. Νεοφύτου επικαλείται δηλώσεις του στο Γ΄ Πρόγραμμα του Ραδιοφώνου του ΡΙΚ,

είπε ότι ʽείναι σωστή η τοποθέτηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου περί ανεύθυνης κινδυνολογίαςʼ και ότι ʽθα πρέπει να δούμε πώς θα λύσουμε το πρόβλημα και όχι συνεχώς να υπογραμμίζουμε τα προβλήματα εκπέμποντας αρνητικές εικόνεςʼ. Να αποφύγουμε, δηλαδή, ό,τι καθημερινά κάνουν ο κ. Νεοφύτου και άλλα στελέχη της αντιπολίτευσης προκαλώντας πανικό και κακή ψυχολογία που είναι ό,τι χειρότερο για την οικονομία και τον τόπο.

Σε ό,τι αφορά στα μέτρα για αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την παγκόσμια κρίση, η Κυβέρνηση πήρε, παίρνει και θα συνεχίσει να παίρνει μέτρα επιλύοντας προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί εδώ και δεκαετίες και καμιά Κυβέρνηση προηγουμένως δεν άγγιξε.

Η Κυβέρνηση Χριστόφια δίνει λύσεις και αντιμετωπίζει αποφασιστικά προβλήματα δεκαετιών που ταλανίζουν την κυπριακή κοινωνία και οικονομία. Αυτό προφανώς δεν αρέσει στον κ. Νεοφύτου και για αυτό καταφεύγει στην κινδυνολογία και το μηδενισμό.

Το είπαμε και χθες το επαναλαμβάνουμε και σήμερα: Αυτοί που κινδυνολογούν προσφέρουν τις χείριστες υπηρεσίες στον τόπο».

Keywords
Τυχαία Θέματα