Αποκλειστικό: Καθηγητές με καταθέσεις-«μαμούθ» από παράνομα ιδιαίτερα μαθήματα στη Δυτική Ελλάδα!

«Τσεπώνουν» τουλάχιστον 5.000 ευρώ μηνιαίως – Βρέθηκε εκπαιδευτικός με καταθέσεις 1,2 εκατ. ευρώ και μεζονέτα – Εντατικές έρευνες από το ΣΔΟΕ

Στα ίχνη δεκάδων καθηγητών δημοσίων σχολείων, οι οποίοι φέρονται να παραδίδουν παρανόμως ιδιαίτερα μαθήματα, φαίνεται πώς βρίσκεται το ΣΔΟΕ Δυτικής Ελλάδος.

Αποκλειστικές πληροφορίες του opinionpost.gr, έπειτα από σχετικές καταγγελίες γονέων, κάνουν λόγο για παράνομα φροντιστήρια σε γκρουπάκια των πέντε μαθητών,

ενώ οι καθηγητές που εμπλέκονται στο κύκλωμα εμφανίζονται να έχουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, καταθέσεις ύψους τουλάχιστον 5.00ο ευρώ μηνιαίως.

Χαρακτηριστικότερη όλων, μάλιστα, φέρεται να είναι η περίπτωση εκπαιδευτικού που, έπειτα από σχετικές έρευνες, βρέθηλε να έχει στην τράπεζα 1,2 εκατ. ευρώ, αλλά και να είναι κάτοχος πολυτελούς μεζονέτας!

Παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, οι άνδρες του ΣΔΟΕ έκαναν εφόδους σε σπίτια εκπαιδευτικών σε πόλεις όπως το Μεσολόγγι, για να ανακαλύψουν συγκλονιστικά στοιχεία για την παράνομη δράση τους, καθώς υπήρχαν καθηγητές που βρέθηκαν να είναι ιδιοκτήτες πέντε και έξι διαμερισμάτων έκαστος!

Για την υπόθεση έχει ήδη διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση από τις αρμόδιες αρχές, ενώ οι καθηγητές που εμπλέκονται στο σκάνδαλο έχουν κληθεί να απολογηθούν εγγράφως στο ΣΔΟΕ.

Την ίδια ώρα, πολλές ανώνυμες καταγγελίες αναφέρουν ότι οι εκπαιδευτικοί που κάνουν παρανόμως ιδιαίτερα μαθήματα, περιορίζονται απλά στην υπογραφή δηλώσεων του νόμου 105, με τις οποίες διαβεβαιώνουν ότι… δεν κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα και, από κει και πέρα, δεν τους γίνεται κανένας επιπλέον έλεγχος!

Σε περίπτωση που βρεθούν ένοχοι, οι καθηγητές δημοσίων σχολείων που κάνουν παρανόμως ιδιαίτερα σε μαθητές, θα έρθουν αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη, ενώ θα τους δεσμευθούν χρήματα από τους τραπεζικούς λογαριασμούς και θα απολυθούν από το Δημόσιο.

opinionpost.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα