Άγρια κόντρα ανάμεσα σε Ψαριανό και Αυγή

Το άρθρο “Όχι γιαούρτια στη ΔΗΜ.ΑΡ” που κυκλοφόρησε στην εφημερίδα τη Παρασκευή 5 Οκτωβρίου, εξαγρίωσε τον Γρηγόρη Ψαριανό που απάντησε μέσα από συνέντευξή του. 

Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γρηγόρη Ψαριανό και την εφημερίδα Αυγή, εξαιτίας ενός άρθρου της με τίτλο “Όχι γιαούρτια στη ΔΗΜ.ΑΡ”. Στο κείμενο ο συντάκτης ουσιαστικά ζητάει να μην βρίζουν και να μην πετάνε γιαούρτια στο κόμμα του Κουβέλη, γιατί τους κάνουν να φαίνονται ως θύματα. Ενώ για τον Ψαριανό γράφει “και προς Θεού, μην πετάτε μπύρες στον Ψαριανό!

Διότι το να πετάς μπύρες στον Ψαριανό, είναι σαν να πετάς σουβλιστά αγριογούρουνα στον Οβελίξ”. 

Ο βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ απάντησε μέσω συνέντευξή του στο nocomments.gr, λέγοντας: “Λυπάμαι πάρα πολύ για το κατάντημα της εφημερίδας. Θα τρίζουν τα οστεοφυλάκια των ανθρώπων και των αγωνιστών της Αριστεράς που αγωνίστηκαν για την εφημερίδα, που την γέννησαν και που έδωσαν την ζωή τους για το έργο της και την αισθητική της. Ντρέπομαι για λογαριασμό τους. Οποιεσδήποτε πολιτικές διαφορές, πολεμικές και διαφωνίες είναι κατανοητές. Αλλά εδώ πρόκειται για θέματα ήθους, εντιμότητας και αισθητικής και των συντακτών της. Ακόμη και ο Σταλινικός Ριζοσπάστης με αντιμετώπισε κανονικά όσες φορές διαφώνησε μαζί μου. Είναι εκπεσμός για την εφημερίδα και θα τρίζουν τα κόκαλα των ιδρυτών της”.

Keywords
Τυχαία Θέματα