«Η Τζούλια στη Βουλή»!

Η γνωστή ξανθιά πορνοστάρ Τζούλια Αλεξανδράτου αποκαλύπτει τα σχέδια της και το… κορμί της σε γυμνή φωτογράφιση για λογαριασμό του περιοδικού Playboy.

Η Τζούλια λοιπόν δηλώνει έτοιμη να κατέβει στον πολιτικό στίβο, αρχής γενομένης από τις επόμενες εκλογές με το σύνθημα «Η Τζούλια στη Βουλή», ως αρχηγός του κόμματος Πανελλήνιο Κόμμα Αγανακτισμένων και Οικολόγων Ελλάδος (ΠΑΝΟ).

Έτσι λοιπόν βρήκε «πάτημα» στο Playboy για να εκφράσει τις θέσεις της σε μια γυμνή φωτογράφιση στη Μύκονο. Εξάλλου, όπως αναφέρεται και στο περιοδικό, «η Τζούλια είναι η μόνη πολιτικός που δεν έχει τίποτα να κρύψει...»!

Εξάλλου, δηλώνει πλέον ότι είναι αρραβωνιασμένη με τον Christian, τον άνθρωπο που μπήκε στην ζωή της μετά από όλους τους άλλους και όπως λέει ότι το μέλλον της είναι στις επιχειρήσεις.

Παράλληλα, ισχυρίζεται πως θα ανοίξει το δικό της εστιατόριο, σε περίπτωση που δεν εκλεγεί…, και δηλώνει ότι θα φύγει για να ζήσει μόνιμα στο εξωτερικό.

Τέλος, αναφέρθηκε και στο σεξ, λέγοντας ότι η ίδια είναι πολύ άπειρη εν αντιθέσει με όλους αυτούς που την έχουν δει στα dvd της…!

Keywords
Τυχαία Θέματα