Πάνος Σκουρλέτης: Μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου δεν έχουν θέση στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς και όσοι ανήκουν στον αναρχικό χώρο

Στον ραδιοφωνικό σταθμο Α989 και στην εκπομπη του Σπύρου Χαριτάτου μίλησε μίλησε σήμερα το πρωι ο Πάνος Σκουρλέτης, Εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ...
«Ο πρώτος που ένιωσε την ανάγκη να ανασκευάσει τις δηλώσεις του ήταν ο κ. Διαμαντόπουλος. Κρατώ τις τελευταίες του δηλώσεις» είπε στον Α989 ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης
και ξεκαθάρισε ότι «μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου δεν έχουν θέση στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς και όσοι ανήκουν στον αναρχικό χώρο».
Με αφορμή τις αστυνομικές επιχειρήσεις στις βίλες Αμαλία και Κάλλας, ο κος Σκουρλέτης είπε ότι «ο κ. Δένδιας έχει υιοθετήσει όλα τα επιχειρήματα της Χρυσής Αυγής και ακολουθούν εμφυλιοπολεμικές τακτικές». Μίλησε για «μιντιακό κατεστημένο που υπερασπίζεται αυτή την τακτική».
Για τα ευρήματα της νέας δημοσκόπησης απάντησε ότι «Είναι (η δημοσκόπηση) φωτογραφία της εβδομάδας. Η προσπάθεια να δοθεί η αίσθηση μια αλλαγής του κλίματος είναι τραβηγμένη από τα μαλλιά. Η άλλη διάσταση είναι να πιάσουν θέματα, όπως της Βίλλας Αμαλία, που ήταν στο περιθώριο και να το κάνουν κυρίαρχο. Οι διαφοροποιήσεις στη δύναμη των κομμάτων αποτυπώνουν τη συγκυρία, με την προσπάθεια της κυβέρνησης να αποδώσει στην εκταμίευση της δόσης γύρισμα της σελίδας για τη χώρα. Η κυβέρνηση έπαιξε τα ρέστα της και η πραγματικότητα θα γίνει αντιληπτή και θα οδηγήσει στην κατάρρευση της».

Για τις επιθέσεις σε σπίτια δημοσιογράφων ο κος Σκουρλέτης δήλωσε ότι «πρόκειται για πράξεις απόλυτα καταδικαστέες εκ μέρους μας αλλά και πράξεις που δίνουν άλλοθι σε μια κυβέρνηση που έχει στρατηγική την ένταση και το διχασμό. Άρα είναι διπλά αδιέξοδες και καταδικαστέες».

alpha989
Keywords
Αναζητήσεις
σκουρλέτης για αναρχικους
Τυχαία Θέματα