Samsung Galaxy S III, Καθυστερήσεις στην παραγωγή του μπλε μοντέλου (;)

Βρισκόμαστε μόλις λίγες ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του Samsung Galaxy S III και πολλοί είναι εκείνοι που έχουν προπαραγγείλει το νέο κορεάτικο flagship. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Samsung αναγκάστηκε να καταστρέψει 600.000 πίσω καλύμματα της μπλε έκδοσης, καθώς ήταν ελαττωματικά!

Ο αριθμός των καλυμμάτων είναι πολύ μεγάλος και σίγουρα απαιτείται πολύς χρόνος για την αντικατάσταση τους. Με περισσότερες από 9 εκατομμύρια προπαραγγελίες, μοιάζει σίγουρο ότι πολύς κόσμος θα δεχθεί emails για ενδεχόμενες καθυστερήσεις, κάτι που όπως είναι λογικό… δεν θα αρέσει σε κανέναν.

Για παράδειγμα, ο υπεύθυνος τύπου της Samsung στην Ολλανδία ανακοίνωσε ότι τα πρώτα μπλε Samsung Galaxy S III θα φτάσουν στη χώρα τον Ιούνιο, χωρίς πάντως να επιβεβαιώνει το συγκεκριμένο πρόβλημα. Για την Ελλάδα δεν έχουμε ακούσει κάτι σχετικό, αλλά δεν αποκλείεται μερίδιο της “ζημιάς” να μοιραστεί και εδώ.

Να τονίσουμε ότι το συγκεκριμένο ρεπορτάζ δεν έχει επιβεβαιωθεί από την Sammy, η οποία αρκέστηκε στο να μην κάνει σχόλιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GoodByte