ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΛΑΧΟΣ: «ΓΥΡΙΖΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ»

Tις πρώτες δηλώσεις του ως τεχνικός της ΑΕΚ έκανε σήμερα Τρίτη ο Βαγγέλης Βλάχος στις εγκαταστάσεις της Ένωσης στα Σπάτα.

Αναλυτικά τόνισε: «Νιώθω συγκίνηση γιατί γυρίζω σπίτι μου. Ο Θωμάς Μαύρος είναι αυτός που επισημοποίησε την επιστροφή μου στο σπίτι. Οι παλαίμαχοι ήταν αυτοί που έκαναν το πρώτο βήμα πριν μερικά χρόνια, γιατί ήταν λίγο περίεργα τα πράγματα επειδή πήγα στον Παναθηναϊκό, και με τίμησαν. Είχα πει και τότε ότι η ΑΕΚ είναι η ομάδα που αγαπάω. Τώρα είναι δύσκολα

τα πράγματα, αλλά αγαπημένοι και ενωμένοι σαν γροθιά μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Θαύματα δεν μπορούν να γίνουν. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι από την πρώτη στιγμή θα δουλέψουμε σκληρά.

Δεν θέλω να φτάσω σε σημείο και πάλι να λέω ότι η ΑΕΚ έχει ανάγκη τον κόσμο. ΑΕΚτζής γεννιέσαι, δεν γίνεται. Θεωρώ ότι σίγουρα θα μας στηρίξει ο κόσμος. Θα είναι σίγουρα κοντά μας και θα είναι ο 12ος παίκτης μας».

Από την πλευρά του ο Θωμάς Μαύρος είπε: «Πιστεύω πολύ στο εγχείρημα. Βεβαίως τα πάντα κρίνονται στον αγωνιστικό χώρο. Όλοι πρέπει να δουλέψουμε. Ο Βαγγέλης Βλάχος είναι νέος, φιλόδοξος, πολύ καλός προπονητής. Ήμουν συμπαίκτης μαζί του στην ΑΕΚ, γνωρίζω τη φιλοσοφία του και αυτός τη δική μου. Η ευθύνη είναι μεγάλη για όλους μας.

Σίγουρα είμαι συγκινημένος. Είμαστε εδώ να βοηθήσουμε. Θα το πω, αν και δεν μου αρέσει να λέω τα ίδια: σημαντικό είναι όλοι οι οπαδοί να βοηθήσουν. Η μόνη δύναμη και πηγή εσόδων για την ΑΕΚ είναι ο κόσμος και κανείς άλλος. Είμαστε μαζί όλοι εδώ ενωμένοι. Ο Μίμης Παπαϊωάννου είναι μαζί μου. Το απόγευμα έχω ραντεβού με τον Νεστορίδη. Είμαστε όλοι ενωμένοι, έχουμε όραμα, δεν φοβόμαστε κανέναν».

Keywords
Τυχαία Θέματα