ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ : Με στυλ τούρκικης σαπουνόπερας

13:45 3/8/2012 - Πηγή: Radar.gr

Ενώ κάποτε ένας ελληνοτουρκικός γάμος προκαλούσε ποικίλες αντιδράσεις εντός των οικογενειών και όχι μόνο, σήμερα με τόσα τούρκικα κάθε μέρα στην τηλόραση, το κλίμα έχει αντιστραφεί και θεωρείται πολύ της μόδας μια τέτοια ένωση.

Η τουρκική εφημερίδα Sabah με τον τίτλο "Γερμανικού τύπου γάμος της οικογένειας Πολάτ" αναγγέλει σε ρεπορτάζ της ότι η κόρη του γνωστού Τούρκου επιχειρηματία κ. Αντνάν Πολάτ , η κ. Εντά Πολάτ παντρεύεται στην Ελλάδα τον Έλληνα Δημήτριο Γκιονασάτη!

Ενώ

κάποτε ένας ελληνοτουρκικός γάμος προκαλούσε ποικίλες αντιδράσεις εντός των οικογενειών και όχι μόνο, σήμερα με τόσα τούρκικα κάθε μέρα στην τηλόραση, το κλίμα έχει αντιστραφεί και θεωρείται πολύ της μόδας μια τέτοια ένωση.

Η τουρκική εφημερίδα Sabah με τον τίτλο "Γερμανικού τύπου γάμος της οικογένειας Πολάτ" αναγγέλει σε ρεπορτάζ της ότι η κόρη του γνωστού Τούρκου επιχειρηματία κ. Αντνάν Πολάτ , η κ. Εντά Πολάτ παντρεύεται στην Ελλάδα τον Έλληνα Δημήτριο Γκιονασάτη!

Η Εντά και o Δημήτρης παντρεύονται την 1η Σεπτεμβρίου στο μεγαλο ξενοδοχειακό συγκρότημα Costa Navarino που βλέπει στο Ιόνιο Πέλαγος.

Τα έξοδα των προσκεκλημένων που θα μεταβούν από την Τουρκία θα καλυφθούν από την οικογένεια Πολάτ, γράφει η εφημερίδα που υπογραμμίζεται ότι το ζεύγος ετοίμασε ιστοσελίδα στην οποία εξηγεί το πλήρες πρόγραμμα του γάμου.

Δημήτρης ΓκιονασάτηςΕντά Πολάτ
Keywords
Τυχαία Θέματα