«Βόμβες» Αλαφούζου για το γήπεδο

Σκευωρία κατά του Παναθηναϊκού βλέπει ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Αλαφούζος στον νόμο Μπιρμπίλη που δεν επιτρέπει στο «τριφύλλι» να χρησιμοποιήσει ή να προχωρήσει σε έργα στην Λεωφόρο. Μάλιστα, για τον λόγο αυτό πρόκειται να συναντηθεί εντός της εβδομάδας με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τον Ευάγγελο Βενιζέλο αλλά και τους υπόλοιπους πολιτικούς

αρχηγούς.

Σε δηλώσεις του μάλιστα στην «Goal», ο Γιάννης Αλαφούζος υποστήριξε πως: «Υπάρχει τεράστια πολιτική ευθύνη και σκευωρία εις βάρος του Παναθηναϊκού. Απαιτούμε να αποκατασταθεί άμεσα η αδικία εις βάρους του συλλόγου μας. Θα υπερασπιστούμε χωρίς συμβιβασμό τα δικαιώματα της Λεωφόρου. Με τον νόμο Μπιρμπίλη δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την Λεωφόρο, το «σπίτι» μας. Είναι αδιανόητο! Θέλουμε πίσω το γήπεδό μας και δεν υπάρχει περίπτωση να μην το πάρουμε».

Το “τριφύλλι” είναι ξεκάθαρο ότι θα δώσει μάχη μέχρι τελικής πτώσεως μέχρι να αλλάξει ο νόμος και να επιστρέψει στη βάση του “γήπεδο δίνουμε, γήπεδο παίρνουμε”, ενώ είναι σαφές ότι επιθυμεί να αποκτήσει άδεια επισκευής για τη Λεωφόρο, διότι το ζήτημα δεν είναι μόνον εάν και εφόσον υπάρχει δικαίωμα να κατεδαφιστεί πριν ολοκληρωθεί το νέο γήπεδο στο Βοτανικό, αλλά να μπορεί ο Παναθηναϊκός εδώ και τώρα να προβεί στις απαραίτητες επισκευές και να την αξιοποιήσει κατά το δοκούν.

Σύμμαχος και ο δήμος Αθηναίων !

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέραν του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, που είναι «μια γροθιά» με την ΠΑΕ, οι διαβουλεύσεις με τον δήμο Αθηναίων επί του συγκεκριμένου ζητήματος είναι διαρκείς και ο δήμος αποτελεί σύμμαχο του Παναθηναϊκού, έχοντας μεγάλη ανταπόκριση!
Ταυτόχρονα, ο Αλαφούζος εξακολουθεί να πραγματοποιεί επαφές για το νέο γήπεδο στον Βοτανικό, μία εκ των οποίων αφορούσε την κατασκευαστική εταιρεία Άκτωρ. Όπως είναι γνωστό, το πλάνο που προκρίνεται εμπεριέχει ένα μικρότερο (25 χιλ. θέσεων περίπου) και λιγότερο πολυτελές γήπεδο, με κόστος όχι πάνω από 30 εκατ. ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα