Νέα επίθεση Παναγιωτακόπουλου: Μικροί και ανίκανοι πολιτικοί…

Νέα σκληρή κριτική στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ασκεί ο επικεφαλής της Αριστερής Πρωτοβουλίας Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, με ανοιχτή επιστολή, με την οποία επισημοποιεί την αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ και την οποία απευθύνει και στον Πρόεδρο του Κινήματος.

Ταυτόχρονα, όμως, δηλώνει έτοιμος να ενταχθεί «σε κάθε προσπάθεια ανατροπής της σημερινής κατάντιας και σε κάθε σοβαρή προσπάθεια ανασύστασης της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης», εκφράζοντας την ελπίδα ότι «δεν θα

αργήσει αυτή η μέρα».

«Δεν αποχωρώ από το ΠΑΣΟΚ, αλλά από αυτό που σήμερα έχει αυτό το όνομα» αναφέρει ο κ. Παναγιωτακόπουλος και προσθέτει: «αποχωρίζομαι το σάπιο καθεστώς που έταξε στόχο της πολιτικής του παρουσίας τη διάλυση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης».

Δηλώνει «απογοητευμένος και πικραμένος» γιατί, όπως σημειώνει, «μικροί και ανίκανοι πολιτικοί, άθλια περιβάλλοντα και υποτελείς αυλές, ξεριζώνουν την ιστορία μας, βιάζουν τα όνειρά μας, καταστρέφουν τις ελπίδες του λαού μας».

Καταλογίζει, επίσης, στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ότι «επιμένει να στηρίζει τις πολιτικές που διαλύουν οτιδήποτε προοδευτικό έγινε σε αυτό τον τόπο, επιμένει να στηρίζει την ανασύσταση ενός σκληρού κράτους της δεξιάς, επιμένει να στηρίζει έναν αυταρχικό και σκληρά δεξιό πρωθυπουργό» και όλα αυτά για να νιώθει ικανοποιημένη «με λίγο μέλι από την εξουσία, με λίγες θέσεις στον κρατικό μηχανισμό, με τριάντα αργύρια…».

Keywords
Τυχαία Θέματα