Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο πατέρας του Καπελώνη – «Δεν είμαι ακόμα ήρεμος» αναφέρει

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση παραμένει ο πατέρας του 22χρονου Μανώλη Καπελώνη, ο οποίος μιλώντας στο Έθνος, ζήτησε να τον αφήσουν οι δημοσιογράφοι να ηρεμήσει.

«Δεν είμαι ακόμα ήρεμος. Θα τα πούμε αργότερα, αφού ηρεμήσω», είπε με χαμηλή φωνή, σχεδόν ψιθυριστά, ο κ. Καπελώνης, που βιώνει την απώλεια του γιού του βουβά.

Ο Κωνσταντίνος Καπελώνης υπήρξε επί μακρόν στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και έχει διατελέσει πρόεδρος σε οργανισμούς του ευρύτερου δημόσιου τομέα. Όσοι τον γνωρίζουν μιλούν για έναν ήπιο άνθρωπο, με βαθιά δημοκρατικές

αντιλήψεις που ποτέ του δεν έδωσε κανένα δικαίωμα.

«Δεν θέλω να πω τίποτα προς το παρόν. Θα περιμένω και αφού ηρεμήσουν τα πράγματα, τότε θα μιλήσουμε. Αφού ηρεμήσω κι εγώ. Να είστε καλά. Σας ευχαριστώ πολύ. Σας ευχαριστώ», είπε ο κ. Καπελώνης.

Άτομα που συνδέονται φιλικά με την οικογένεια, αναρωτιούνται πώς «έμπλεξε ο Μανώλης» με τη Χρυσή Αυγή.

«Δεν ξέρω τι να πω, πώς έγινε» λέει συντετριμμένος ο πατέρας, σύμφωνα με πρόσωπο που ανήκει στο περιβάλλον της οικογένειας και μετέφερε στο Έθνος τη συνομιλία.

Ο πατέρας του 22χρονου κατάγεται από το χωριό Κουρούτες Αμαρίου στο Ρέθυμνο, όπου μεγάλωσε και πήγε δημοτικό σχολείο. Στην Αθήνα ήρθε τη δεκαετία του ’50, όταν ο πατέρας του, Μανώλης, αναζήτησε μια καλύτερη τύχη. Σπούδασε πολιτικός μηχανικός στο Πολυτεχνείο και έπειτα γνώρισε τη σύζυγό του η οποία είναι δικηγόρος.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του πατέρα, το χωριό είναι συγκλονισμένο από την είδηση. Μάλιστα, τοπική εφημερίδα της Κρήτης αναφέρει το παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στην οικογένεια, 70 χρόνια μετά.

Πηγή: Έθνος

Keywords
Τυχαία Θέματα