Θύμα απαγωγής γνωστή δημοσιογράφος

Ερωτηματικά για τα κίνητρα της προκαλεί η απαγωγή της δημοσιογράφου Θάλειας Χούντα, συζύγου του γνωστού ποινικολόγου Νίκου Μπούρα.

Όπως κατήγγειλε ο σύζυγός της, τα ίχνη της έχουν χαθεί εδώ και μία εβδομάδα. Συγκεκριμένα την περασμένη Παρασκευή η σύζυγος του δικηγόρου έφυγε από το σπίτι τους για ένα επαγγελματικό ραντεβού και στη συνέχεια η Θάλεια Χούντα εξαφανίστηκε.

Ο σύζυγος της αντιλήφθηκε πως κάτι περίεργο συνέβαινε καθώς είχαν ραντεβού για φαγητό και εκείνη δεν εμφανίστηκε ποτέ. Οι φόβοι του επιβεβαιώθηκαν όταν περίπου στις 9 το βράδυ ο ποινικολόγος δέχθηκε ένα απειλητικό τηλεφώνημα

από πρόσωπο το οποίο ισχυρίστηκε ότι έχει απαγάγει την γυναίκα του. Ο άνθρωπος που κάλεσε στο τηλέφωνο, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες εκβίασε τον ποινικολόγο, χωρίς όμως να του ζήτησε λύτρα προκειμένου να αφήσει ελεύθερη.

Ηδη την υπόθεση τη χειρίζεται η Υπηρεσία Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας. Η Θάλεια Χούντα, η οποία ήταν και υποψήφια βουλευτής με τον ΛΑΟΣ στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές παντρεύτηκε με τον ποινικολόγο το καλοκαίρι του 2012. Μάλιστα στην εκκλησία την είχε συνοδέψει ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Το βιογραφικό της

Η Θάλεια Χούντα είναι κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος. Ασχολείται, εδώ και δέκα χρόνια, με το κοινωνικό ρεπορτάζ, με πληθώρα συνεντεύξεων από συλλόγους και φορείς.

Έχει παρουσιάσει την δουλειά της από τις τηλεοπτικές της εκπομπές, τις ραδιοφωνικές και από sites, εφημερίδες και περιοδικά στα οποία αρθρογραφεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα