Τσίπρας: Να βάλει ο Σαμαράς τον Βενιζέλο στο Επικρατείας να του φύγει το άγχος

Άρωμα συγχώνευσης για τα δύο κυβερώντα κόμματα έφερε η προγραμματική συμφωνία. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, δεν άφησε ανεκμετάλλευτες τις συγκυρίες και κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό για «κάλυψη» του Ευάγγελου Βενιζέλου στο θέμα των υποβρυχίων, μέσω της προγραμματικής, ενώ… «είδε» τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ

στο Επικρατείας της ΝΔ:

«Χθες θυμήθηκαν να φέρουν ξαφνικά προγραμματική συμφωνία. Αυτό το υποβρύχιο άγχος του κ. Βενιζέλου που πάει να καλύψει ο κ. Σαμαράς δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με προγραμματικές συμφωνίες. Ένας είναι ο τρόπος: να τον εντάξει στα ψηφοδέλτιά του να τον βάλει και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας μπας και μετριαστεί αυτό το άγχος», ανέφερε ο κ. Τσίπρας, ενώ εξαπέλυσε νέα πυρά κατά της κυβέρνησης με αιχμή το «success story» και το πρωτογενές πλεόνασμα.
«Είναι γνωστό σε όλους ότι βρισκόμαστε σε ανθρωπιστική κρίση, αλλά τα πιο επίσημα χείλη αυτού του τόπου όχι μόνο δεν το παραδέχονται αλλά μιλούν για ιστορίες επιτυχίας», σημείωσε ο κ. Τσίπρας.

Τόνισε ακόμη ότι «η ιστορία με το πλεόνασμα δεν είναι ανέκδοτο αλλά τραγωδία», η οποία, όπως είπε, «θα καταγραφεί στην ιστορία στα ίδια κατάστιχα με το “λεφτά υπάρχουν’».

Keywords
Τυχαία Θέματα