Survivor 2024 spoiler 18-4: Κυκλοφόρησαν όλα! Αυτοί κερδίζουν την 4η ασυλία – Αυτοί οι υποψήφιοι!

Survivor 2024 spoiler 18-4: Βγήκαν όλα τα Survivor spoiler στη φόρα για την 15η εβδομάδα του Survivor. Ποια ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία… Ποιος είναι ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ… Όλα…

Κυκλοφορεί λοιπόν όλες οι εξελίξεις γι’ αυτή την εβδομάδα στο Survivor 2024. Εβδομάδα που θα φέρει τα πάνω –κάτω στην κυριολεξία. Διότι, οι αποχωρήσεις θα είναι τρεις. Δύο για τους μπλε

και μία για τους κόκκινους.

Ο Τζέιμς Καφετζής θα αποχωρήσει από τη μονομαχία αποχώρησης του Survivor. Πιθανώς δεν θα τα δώσει όλα στη μονομαχία και θα αποχωρήσει με ψηλά το κεφάλι.

Ο Αλέξης Παππάς θα αποχωρήσει οικειοθελώς. Κι αυτός την Πέμπτη όπως όλα δείχνουν. Θα τον ακολουθήσει ακόμα ένας παίκτης όμως. Τραυματίας εδώ και καιρό αυτός. Ο Σάββας Γκέντσογλου θα αποχωρήσει επίσης.

Survivor 2024 spoiler 18-4: Ασυλία και υποψήφιοι…

Όλα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και οφείλουμε να τα μεταφέρουμε. Ωστόσο, θα κάνουμε καi τις ερωτήσεις μας στον άνθρωπό μας. Αυτόν από τον Άγιο Δομίνικο που μας δίνει αυθημερόν τις οριστικές ειδήσεις.

Μέχρι τότε όμως, την 4η ασυλία την κερδίζει όπως όλα δείχνουν η κόκκινη ομάδα. Αυτό σημαίνει πως οι Μαχητές πάνε στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν έναν ακόμα παίκτη.

Ο Θοδωρής Τουρκογιώργος είναι ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση, σύμφωνα με όσα λέγονται στο Youtube.

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα