Νηστίσιμες συνταγές

* Ταραμοσαλάτα με μαύρο ψωμίΥλικά1 κρεμμύδι μέτριο50 γραμ φλιτζανιού λευκός ταραμάς250 γρ. ψίχα μαύρου μπαγιάτικου πολύσπορου ψωμιού60 γρ παρθένο ελαιόλαδο40 γρ αραβοσιτέλαιοφρέσκο στημένο χυμό από 2 λεμόνιαΕκτέλεσηΜουλιάζουμε το ψωμί σε νερό και το στύβουμε καλά με τα χέρια.Σε ένα μπολ χτυπάμε τον ταραμά με το λεμόνι να αφρατέψει. Προσθέτουμε το κρεμμύδι το οποίο το έχουμε πολτοποιήσει στο μπλέντερ, το μισό λάδι και διαδοχικά την ψίχα του ψωμιού και το
υπόλοιπο λάδι εναλλάξ δουλεύοντας τα υλικά μεταξύ τους. * Μυδοπίλαφο με καλαμπόκι και άνηθοΥλικά250 γρ μύδια κατεψυγμένα150 γρ καλαμπόκι κατεψυγμένο1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο1 ποτηράκι κρασί άσπρο ξηρό1/2 πιπεριά καυτερή πράσινη ψιλοκομμένη250 γρ ρύζι αρμπόριο80 γρ ελαιόλαδοαλάτι, πιπέριΕκτέλεσηΠλένουμε τα μύδια καλά και τα στραγγίζουμε.Σε μια κατσαρόλα σωτάρουμε με το ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το σκόρδο ελαφριά και προσθέτουμε τα μύδια συνεχίζοντας το σωτάρισμα και στην συνέχει
Keywords
Τυχαία Θέματα