Φτανει πια!οι αγανακτισμενοι δεν επιστρεφουν στο συνταγμα #31mgr -διαδωστε το- rt please


Στις αρχές Μαρτίου, έκανε την εμφάνιση του στο Left.gr, ένα δημοσίευμα το οποίο καλούσε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα, τη Κυριακή 10 Μαρτίου. Η αφίσα του καλέσματος είχε τον τίτλο "Φτάνει πια!", ενώ τα κείμενα που ακολούθησαν έκαναν λόγω για την επιστροφή των "Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα.

Τα sites
όμως realdemocracy.gr και amesi-dimokratia.org, τα οποία διαχειρίζονταν άτομα που συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση της πλατείας Συντάγματος (το 2ο ήταν το επίσημο site της συνέλευσης) , ουδέποτε έβγαλαν κάποια ανακοίνωση για το συγκεκριμένο κάλεσμα. Συνεπώς το κάλεσμα δεν ήταν απο την "παλιά ομάδα των Αγανακτισμένων".

Σύμφωνα με πληροφορίες του blog μας,το κάλεσμα έγινε απο άτομα του Συριζα, χωρίς όμως ο Συριζα,να υποστηρίξει ποτε επίσημα πως το κάλεσμα ήταν δικό του. Αυτό το οποίο έκανε ήταν η συνεχής διαφήμιση της συγκέντρωσης μέσα απο το media group που αρχίζει να στήνει.

Στόχος των διοργανωτών είναι η σταδιακή επιστροφή του κόσμου στις πλατείες και η "αφύπνιση" του, ώστε να υπάρξει "η επόμενη μέρα".

Σήμερα,οι "εμπνευστές" του πρώτου καλέσματος, καλούν και πάλι τους πολίτες να μαζευτούν στη πλατεία Συντάγματος, ενώ η συγκέντρωση διαφημίζεται συνέχεια απο το media group του ΣΥΡΙΖΑ.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως σήμερα κάνουν κάλεσμα για συμμετοχή στην ίδια συγκέντρωση και τα Σωματεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ,τα οποία με την στάση τους τα τελευταία χρόνια, άφησαν τις εκάστοτε κυβερνήσεις να περάσουν έναν σκασμό αντεργατικούς νομούς, ενώ οι εργατοπατέρες τους, αποτέλεσαν γιουσουφακια του ΠΑΣΟΚ και της Νεας Δημοκρατίας,των κομμάτων δηλαδή που ευθύνονται για τη σημερινή μας κατάντια και που μέσα απο μνημόνια και δανειακές συμβάσεις υπέγραψαν την καταδίκη μας.
Αυτό το οποίο μας ενοχλεί στο σημερινό κάλεσμα, είναι πως κόμματα , σωματεία, συνδικάτα, συνδικαλιστές και λοιποί βολεμένοι απογοητευμένοι, πάνε να καπήλευτουν, αυτό που έγινε στο Σύνταγμα το Μάιο και τον Ιούνιο του 2011 και να χρησιμοποιήσουν τον κόσμο που θα κατέβε,ι για να εξυπηρετήσουν τα μικροπολιτικά τους συμφέροντα και δήθεν για να πιέσουν καταστάσεις.

Μας ενοχλεί και μας ξενερώνει απίστευτα,που ο Συριζα,δεν έχει τα κάκαλα να πάρει επάνω του, τον εν λόγω κάλεσμα.
Επανάσταση με το τσιγκέλι δεν γίνεται.
Ο κόσμος θα ξανακατέβει στους δρόμους όταν γουστάρει και όταν το κάλεσμα δεν θα γίνεται απο αυτούς που τον ξεπούλησαν.
Θα ξανακατέβουμε μόνο όταν το κάλεσμα δεν γίνεται για αποσυμφόρηση της κατάστασης.
Η λύση είναι μια. Απεργία διαρκείας παντού, μέχρι την ανατροπή.Ολα τα αλλά είναι μονο για αποσυμφόρηση της κατάστασης.
http://prezatv.blogspot.gr/
ΠΡΕΖΑ TV
31-3-2013
Keywords
Τυχαία Θέματα