Στο κομμα του πανου καμμενου ο γιαννης δημαρασ!

17:55 28/3/2012 - Πηγή: Fimotro
Την ώρα που στην ΝΔ αναζητούν τρόπο να λύσουν το «γόρδιο δεσμό» της επιστροφής των διαγραφέντων, στο κόμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» είναι έτοιμοι να ...
ανοίξουν σαμπάνιες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα ή το αργότερο αύριο αναμένεται το κόμμα του Π. Καμμένου να φτάσει συνολικά τους 10 βουλευτές, γεγονός που θα του δώσει τη δυνατότητα να συγκροτήσει Κ.Ο. Ο 10ος βουλευτής που θα προσχωρήσει στους «Ανεξάρτητους Έλληνες»φαίνεται τελικά ότι με την τελεσφόρηση των διαπραγματεύσεων να είναι ο Γιάννης Δημαράς.


Δεν αποκλείεται ο κ. Δημαράς να ανακοινώσει σήμερα σε προγραμματισμένη συνεδρίαση των στελεχών του «Άρματος πολιτών» την προσχώρηση του σχηματισμού –είτε ως μορφώματος, είτε με την αυτόματη διάλυσή του- στο κόμμα του κ. Καμμένου.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για πολιτικό «αρραβώνα» ο οποίος συντελείται εδώ και αρκετές ημέρες και, σύμφωνα με βουλευτή των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» αναμένεται να εξελιχθεί σε γάμο το αργότερο ως αύριο. Μέσα στην εβδομάδα τέλος, ο κ. Καμμένος και ο εκτελών χρέη γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού Κ. Μαρκόπουλος, αναμένεται να ανακοινώσουν τις θέσεις και τις προτάσεις του κόμματος.
Keywords
Τυχαία Θέματα