Εμετικό άρθρο εφημερίδας των Β. Προαστίων καλεί τους πολίτες να ρίξουν φόλες!

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει το εμετικό άρθρο της εφημερίδας των Βορείων Προαστίων ‘Ανεξάρτητος Παρατηρητής’ που προτρέπει ουσιαστικά τους πολίτες να ρίξουν φόλες στα αδέσποτα....

Το άρθρο δημοσιεύθηκε σήμερα με τίτλο ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΦΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΤΕ! στην επίσημη ιστοσελίδα της εφημερίδας στο διαδίκτυο και αποτελεί μάλιστα το κεντρικό θέμα!

Μπορείτε να διαμαρτυρηθείτε κι εσείς στους ιθύνοντες της εν λόγω
εφημερίδας στέλνοντας ένα απλό e-mail στο [email protected].

Το Petfriends.gr το έχει ήδη πράξει ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ από τους υπευθύνους της ιστοσελίδας να κατεβάσουν ΑΜΕΣΑ το εμετικό άρθρο!
Διαβάστε και βγάλτε τα συμπεράσματα σας…

Αδέσποτο σκυλί μεγάλου μεγέθους (μαυριδερού χρώματος) δάγκωσε περιπατητή στο τέρμα της οδού Κορυτσάς, λίγα μέτρα μακρύτερα από το συντριβάνι του δημοτικού πάρκου Παπάγου.

"Με πλησίασε από πίσω και με δάγκωσε ύπουλα", λέει ο κύριος Σταύρος, καθημερινός περιπατητής σε Χολαργό-Παπάγου και συνεχίζει. "Τον αντιλήφθηκα τελευταία στιγμή και πρόλαβα να τραβήξω το πόδι μου λίγα χιλιοστά πριν τα δόντια του μού κόψουν σάρκα από το πόδι μου. Το παντελόνι μου όμως το αχρήστευσε. Αν μου δάγκωνε τη σάρκα, θα έτρεχα να πάρω καραμπίνα να το σκοτώσω".

Ο συγκεκριμένος αδέσποτος σκύλος, όπως πληροφορηθήκαμε, έχει δαγκώσει και άλλους περαστικούς ενώ τυγχάνει της φροντίδας κυρίας που διαμένει σε παρακείμενη μονοκατοικία, η οποία και τον ταϊζει καθημερινά!!

"Να τον πάρεις στο σπίτι σου γιατί τον ταϊζεις εσύ και να τον προσέχεις", είπε στην κυρία ο κ. Σταύρος. Η γυναίκα όμως του αντέτεινε: "Έχω ειδοποιήσει τον Δήμο να τον παραλάβει αλλά δεν έχει έρθει"!

Η γυναίκα τον φροντίζει μεν αλλά το σκυλί είναι επικίνδυνο για τους ανυποψίαστους περαστικούς.

Πού είναι ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού; Πού είναι οι φιλοζωϊκές οργανώσεις;

Είναι δυνατόν να τρέμει ο κόσμος να βγει από το σπίτι του και να περπατήσει στους δρόμους του Χολαργού-Παπάγου; Πρέπει να ζούμε με το φόβο του αδέσποτου σκύλου; Δεν μας φτάνουν τόσες άλλες έγνοιες και σκοτούρες;

Προχθές βράδυ, ο εκδότης του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" κάνοντας τζόκινγκ δέχθηκε επίθεση μεγάλου σκύλου!

Θα φταίνε μετά εάν κάποιοι οργισμένοι-αγανακτισμένοι, ρίξουν φόλες στα κωλόσκυλα;

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, οι φιλοζωϊκές οργανώσεις και οι υπεύθυνοι ιδιοκτήτες των σκυλιών αν δεν τα μαζέψουν, θα υπάρξουν άσχημες αντιδράσεις.

Πάνω από τα σκυλιά είναι οι άνθρωποι. Έτσι;
petfriends.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα