Λατρεύει τον ελληνικό καφέ και πιστεύει πως και οι άντρες είναι γλάστρες

Η γαλλίδα ηθοποιός Κατρίν Ντενέβ στα 67 της χρόνια συνεχίζει να αγαπά το σινεμά και να κάνει τουλάχιστον 3 κινηματογραφικές ταινίες το χρόνο.
Μιλάει στην εκπομπή Καφές με την Ελένη για τον πρώην σύζυγό της Μαρτσέλο Μαστρογιάννη με τον οποίο έχει αποκτήσει μία κόρη, την Κιάρα Μαστρογιάννη η οποία είναι και εκείνη ηθοποιός: «Προτιμώ να θυμάμαι τον πρώην σύζυγό μου ως τον άνθρωπο, που με τις ταινίες του κάλυψε όλο τον ευρωπαϊκό χάρτη αφού έπαιξε ταινίες με σκηνοθέτες από όλες τις χώρες» τόνισε.Στη συνέντευξή της λέει πως υπάρχει μία προκατάληψη απέναντι στις ωραίες γυναίκες που πολλοί τις θεωρούνε
γλάστρες: «Γλάστρες δεν είναι μόνο οι γυναίκες αλλά και οι άντρες. Όταν ας πούμε ένας άντρας συνοδεύει μία γυναίκα κάπου και δεν πρέπει να μιλάει πολύ. Τι είναι; Γλάστρα δεν είναι;».
Η Κατρίν Ντενέβ επισκέφθηκε το μουσείο της Ακρόπολης και έμαθε να φτιάχνει ελληνικό καφέ: «Ένας Έλληνας φίλος μου, μου έδειξε πως φτιάχνεται. Βάζω τον καφέ και τη ζάχαρη στο μπρίκι και το βγάζω δύο φορές από τη φωτιά. Όχι μόνο μ’αρέσει να τον φτιάχνω αλλά και να τον πίνω. Με ξετρελαίνει η γεύση του».
Keywords
Τυχαία Θέματα