Με νέο κόμμα ή συνεργαζόμενος με ΣΥΡΙΖΑ υποψήφιος ο Καμμένος!

Σε μια δήλωση-βόμβα προχώρησε από τα Αμπελάκια ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος όπου γευμάτιζε με τον Χρήστο Ζώη και άλλους φίλους.Μιλώντας στην ομήγυρή του για τις μελλοντικές του πολιτικές κινήσεις, ο διαγραφείς από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας φέρεται να είπε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του onlarissa.gr ότι θα συμμετάσχει στις επόμενες βουλευτικές εκλογές «ή με νέο κόμμα ή συνεργαζόμενος με τον
ΣΥΡΙΡΖΑ στο πλαίσιο του αντιμνημονιακού μπλοκ».

Μάλιστα για τη συγκεκριμένη συνάντηση ο κ. Καμμένος σχολίασε στον λογαριασμό του στο twitter «Αμπελάκια Λάρισας με Χρήστο Ζώη και τους οπλαρχηγούς της Θεσσαλίας».

Ο κ. Καμμένος νωρίτερα ήπιε τον καφέ του σε κεντρικό καφέ της Λάρισας μαζί με τον Χρήστο Ζώη.

Όπως εξηγούσαν από το περιβάλλον του Λαρισαίου πρώην υφυπουργού «ο κ. Καμμένος ήταν περαστικός και ως φίλος του κ. Ζώη συναντήθηκε μαζί του».

Εντούτοις, τα όσα φέρεται να είπε ο κ. Καμμένος για το πολιτικό του μέλλον έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα έλεγαν φίλοι του από τη Νέα Δημοκρατία, ότι δηλαδή «η διαγραφή του κ. Καμμένου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας έχει ημερομηνία λήξης και ουδέποτε τον έθεσε επί της ουσίας εκτός της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης».

Για την ιστορία θυμίζουμε πως ο κύριος Καμμένος είχε αρνηθεί την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπαδήμου παρότι η ηγεσία της ΝΔ είχε θέσει ζήτημα κομματικής πειθαρχίας και ο κ. Αντώνης Σαμαράς είχε ζητήσει από τους βουλευτές του να υπερψηφίσουν την κυβέρνηση τον σχηματισμό της οποίας προκάλεσε.
onlarissa.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα