Νεότερα σχετικά με τα επεισόδια στα Χανιά μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και αριστερών

Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και αριστερών στα Χανιά που προκάλεσαν αναστάτωση στο κέντρο της πόλης και... το Παλιό Λιμάνι με αποτέλεσμα η Αστυνομία να προχωρήσει σε εκτεταμένες προσαγωγές ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr στο Αστυνομικό Μέγαρο έχει οδηγηθεί μια δασκάλα για να καταθέσει μήνυση.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 7 το απόγευμα
όταν περίπου 20 άτομα μέλη της Χρυσής Αυγής πραγματοποίησαν μικρή πορεία από τη Δημοτική Αγορά προς την πλατεία Καταστημάτων.

Μέλη αριστερών οργανώσεων όπως η Αντιφασιστικη Πρωτοβουλία και η Ανταρσυα ενημερωθηκαν ότι άτομα της Χρυσής Αυγής προχώρησαν σε τραμπουκισμούς σε βάρος αλλοδαπού στο ύψος της Αποκορώνου.

Την ίδια ώρα μια δασκάλα που ανήκει στην Αντιφασιστική Πρωτοβουλία ανέφερε ότι μέλης της Χρυσής Αυγής που την αναγνώρισαν την έβρισαν με χυδαίο τρόπο και έτσι η ατμόσφαιρα πυροδοτήθηκε με αποτέλεσμα αριστεροί και Χρυσαυγίτες να συγκρούονται σώμα με σώμα.

Τα εκτεταμένα επεισόδια που γενικεύτηκαν προκαλώντας μάλιστα και ζημιές σε καταστήματα στο Λιμάνι των Χανιων προκάλεσαν την αντίδραση του ΚΚΕ που πραγματοποίησε αυθόρμητη και μη προγραμματισμένη πορεία από τα γραφεία του κομματος στην Πλάστιγγα στο κέντρο των Χανίων.

Η αστυνομία την ίδια ώρα προχώρησε σε αρκετές προσαγωγές ατόμων που συμμετείχαν στα επεισόδια στο Λιμάνι ενώ παρακολουθούσαν διακριτικά την πορεία του ΚΚΕ προκειμένου να μην υπάρξουν νέα επεισόδια.

Λίγο μετά τις 20:30 το βράδυ την πόρτα του Αστυνομικού Μεγάρου πέρασε η δασκάλα που κατήγγειλε τα μέλη της Χρυσής Αυγής για απρόκλητη φραστική επίθεση και σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr κατέθεσε μήνυση.

Αυτήν την ώρα επικρατεί ηρεμία ενώ η Αστυνομία βρίσκεται επι ποδός καθώς στα γραφεία του ΚΚΕ αλλά και της Χρυσής Αυγής υπάρχουν συγκεντρωμένοι.flashnews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα