Σκληρή απάντηση Τζήμερου στους συκοφάντες

H απρόσμενη επιτυχία του νεοσύστατου κόμματος Δημιουργία Ξανά μπορεί να αιφνιδίασε ευχάριστα αρκετούς πολίτες που...
επιθυμούν ριζική ανανέωση του πολιτικού σκηνικού με εντελώς νέα πολιτικά σχήματα , ωστόσο υπήρξαν και κάποιοι που δυσαρεστήθηκαν ή ανησύχησαν . Έτσι τις τελευταίες μέρες διακινήθηκε έντονα ένα σενάριο που φέρει τον επικεφαλής του κόμματος Θάνο Τζήμερο ως μέλος της αίρεσης των χιλιαστών με την
εξήγηση ότι η επιτυχία της Δημιουργίας είναι αποτέλεσμα "γραμμής' που δόθηκε προς τα μέλη της αίρεσης . Πριν από λίγα λεπτά ο Θάνος Τζήμερος έδωσε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook έδωσε σκληρή απάντηση σε όσους διακινούν αυτά τα σενάρια με αιχμές για πολιτικές συμμορίες . Η δήλωσή του είναι η εξής :
"Ήξερα ότι η λάσπη είναι από τα κύρια "όπλα" των πολιτικών συμμοριών. Να που οι καλοθελητές μην έχοντας άλλον τρόπο να μας αντιμετωπίσουν, την επιστρατεύουν: με ρώτησαν 5-6 άνθρωποι σήμερα αν ανήκω σε μια αίρεση, γνωστή για τον συντηρητισμό και για τις κωμικές δοξασίες της. Διαπίστωσα ότι κάποια παραεκκλησιαστικά sites, διαβάζοντας τις θέσεις μας για πλήρη ανεξαρτησία κράτους & εκκλησιών και για κατάργηση του χουντικού νόμου περί προσηλυτισμού σκέφτηκαν ότι αυτό είναι ένα καλό κόλπο για να με "χτυπήσουν". Δεν σκέφτηκαν (;) όμως, οι γελοίοι, ότι η συγκεκριμένη αίρεση είναι πασίγνωστο ότι: α) απαγορεύει στους πιστούς της να συμμετέχουν στην πολιτική (προφανώς δεν μπορούν να ισχύουν και τα δύο ταυτοχρόνως) β) αρνείται την στρατιωτική θητεία (είμαι ο μόνος από τους πολιτικούς "αρχηγούς" που υπηρέτησε κανονικά φαντάρος 21 μήνες σε μάχιμες μονάδες και όχι σε γραφεία του Πεντάγωνου) και γ) απαγορεύει την μετάγγιση αίματος (ενώ εμείς οργανώνουμε τράπεζα αίματος για τα μέλη της Δημιουργίας). Φαίνεται ότι η "αγάπη για τον πλησίον" μετατρέπεται σε "συκοφαντία για τον πλησίον" όταν αυτός πλησιάσει πολύ στη Βουλή."
logia-starata.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα