Λαμία - Άρης 2-4: Γύρισε από το 2-0 και με τέσσερα γκολ στο δεύτερο μέρος έκανε την ανατροπή

Σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς η Λαμία θα τερματίσει 6η στα playoffs, ενώ ο Άρης έχει κλειδώσει την 5η θέση, η ομάδα του Άκη Μάντζιου βρέθηκε να χάνει στο πρώτο μέρος με 2-0, αλλά επέστρεψε με τέσσερα γκολ στο δεύτερο μέρος έκανε την πλήρη ανατροπή με 2-4 για την 9η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Η Λαμία μπήκε δυνατά στο πρώτο μέρος, πίεσε υψηλά τον Άρη και τον εγκλώβισε, κάτι που αποκαλύπτουν και τα νούμερα, με τους γηπεδούχους να έχουν στα 16 πρώτα λεπτά τέσσερις τελικές.

Η μεγαλύτερη στιγμή ήταν το δοκάρι του Τσιλούλη στο 16', ενώ νωρίτερα η Λαμία απείλησε με Τζανετόπουλο, Μαρτίνεθ και Μάλτσι.

Στο 20' η Λαμία έφτασε ξανά κοντά στο 1-0. Ο Σλίβκα με μία φοβερή μπαλιά έβγαλε τον Τσιλούλη σε τετ α τετ με τον Χουτεσιώτη, όμως καθυστέρησε να πλασάρει, κλείστηκε από τον Φεράρι, με το τελείωμά του να μην είναι καλό.

Το γκολ ήρθε για την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου στο 34'. με τον Τζανετόπολου να σκοράρει με ωραίο γυριστό από κοντά μετά την κεφαλιά του Σλίβκα.

Λίγο πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους η Λαμία βρήκε ξανά δίχτυα μετά από ωραία συνεργασία Τσιλούλη - Μάλτσι. Ο Έλληνας επιθετικός βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Άρη, μοίρασε αριστερά στον 29χρονο Αλβανό, ο οποίος σε κενή εστία έκανε το 2-0. Η φάση ελέγχθηκε από το VAR, το οποίο μέτρησε το γκολ.

Ο Άρης απάντησε με το "καλησπέρα" στο δεύτερο μέρος και με ένα καταπληκτικό διαγώνιο σουτ του Μορόν μείωσε σε 2-1 στο 47'.

Ο Ισπανός χτύπησε ξανά στο 76' και με προβολή ισοφάρισε, για να έρθει δύο λεπτά αργότερα ο Φατόρε, που έδωσε την ασίστ στο 2-2, και με γυριστή κεφαλιά μετά το σκαστό σουτ του Μοντόγια να κάνει το 2-3.

Ο Φετφατζίδης υπέγραψε στο 89' τη μεγάλη ανατροπή του Άρη και με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-4.

ΛΑΜΙΑ: Χατζηεμμανουήλ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Σίντκλεϊ (90+1' Σαραμαντάς), Τζανδάρης, Νούνιες (66' Στάνκο), Τσιλούλης (66' Κοντονίκος), Σλίβκα (77' Τόσιτς), Μαρτίνες (66' Λέικ), Μάλτσι.

ΆΡΗΣ: Χουτεσιώτης, Φατόρε, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Φεράρι (46' Μοντόγια), Βερστράτε, Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ (46' Σαβέριο), Γκαρθία (69' Φετφατζίδης), Ζαμόρα (84' Πάρντο), Μορόν (81' Ανσαριφάρντ).

Keywords
Τυχαία Θέματα