Προγνωστικά Στοιχήματος: Με δύο σημεία από το Φιορεντίνα – Νάπολι

Μπαίνουμε στην 37η αγωνιστική της Serie A και το παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της προτελευταίας αγωνιστικής δεν είναι άλλο από το Φιορεντίνα – Νάπολι. Οι βιόλα έχουν ήδη τσεκαρισμένο το εισιτήριο για τον τελικό του Conference League, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό, όμως μέχρι εκείνο το παιχνίδι υπάρχει ακόμα δρόμος, μιας και είναι προγραμματισμένο

για τις 29/05, οπότε τα βλέμματα τώρα είναι στραμμένα στο πρωτάθλημα.

Σε περίπτωση νίκης, όχι απλά εξασφαλίζει την οκτάδα, αλλά πλησιάζει στο -3 την επτάδα και το Europa League. Κόντρα στην Μόντσα την περασμένη αγωνιστική, ναι μεν βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως έκανε την ανατροπή και πήρε το τρίποντο. Όσον αφορά τα εντός έδρας παιχνίδια, η Φιορεντίνα μετρά τρεις σερί νίκες, σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σκοράρει σε όλες από τουλάχιστον δύο γκολ, όμως σε καμία δεν κράτησε την εστία της ανέπαφη.

Το τελευταίο της χαρτί παίζει απόψε η Νάπολι, μιας και σε περίπτωση που δεν κερδίσει κατά πάσα πιθανότητα θα μείνει εκτός Ευρώπης. Στην τρέχουσα βαθμολογία, είναι στο -2 από τη Φιορεντίνα, η οποία όμως έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Γενικότερα πάντως, η περσινή πρωταθλήτρια είναι σε τραγική κατάσταση, μιας και συνολικά έχει μόλις μία νίκη στα 9 παιχνίδια της (1-4-4). Το μεγαλύτερο πρόβλημα των φιλοξενούμενων εντοπίζεται στην άμυνα, καθώς δεν έχουν κρατήσει την εστία τους ανέπαφη σε κανένα από τα 17 (!) ματς τους. Σε όλα αυτά προστέθηκε και η σημαντική απουσία του Οσίμεν.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Τριάδα από Ιταλία, Πορτογαλία και Τουρκία

Ισορροπημένη είναι η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, με τους γηπεδούχους να είναι ισχνό φαβορί. Η Φιορεντίνα είναι σε καλύτερη φόρμα, έχει περισσότερη σταθερότητα σαν ομάδα και παίζει στην έδρα της. Η Νάπολι από την άλλη παίζει... τα ρέστα της και διαθέτει παίκτες με εξαιρετική ποιότητα.

Δύο σημεία έχουμε από το σημερινό ματς. Με τη Φιορεντίνα να έχει έξι διαδοχικά Goal/Goal και τη Νάπολι να είναι πολύ καλή επιθετικά και τραγική αμυντικά, περιμένουμε σίγουρα γκολ. Γι’ αυτό και θα πάμε στη safe επιλογή του Goal/Goal σε απόδοση 1,67. Γενικότερα, είναι από τα παιχνίδια που ξεκινούν από το 1-1, οπότε αξίζει να επιλέξουμε το "Σκορ οποιαδήποτε στιγμή: 1-1" που είναι σε απόδοση 2.18.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Φιορεντίνα – Νάπολι, 21:45

Goal/Goal (απόδοση 1.67) Σκορ οποιαδήποτε στιγμή 1-1 (απόδοση 2.18)

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο Betmarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

Keywords
Τυχαία Θέματα