To πρώτο της «Consumer Report 2023» δημοσιεύει η Wolt

To πρώτο της Consumer Report για το 2023 δημοσίευσε η Wolt, παρουσιάζοντας τις επιλογές και τις συνήθειες των καταναλωτών στην Ελλάδα, αποκαλύπτοντας παράλληλα τις εξελίξεις και τις τάσεις του συνεχώς αναπτυσσόμενου κόσμου του delivery φαγητού και άλλων αγαθών, μέσα από την πλατφόρμα της.

Μεταξύ των δημοφιλέστερων αναζητήσεων, την πρωτιά κατακτά το σουβλάκι, ενώ ακολουθούν τα γλυκά και ο καφές, με το burger

και την πίτσα να κλείνουν την πρώτη «πεντάδα» των top αναζητήσεων μεταξύ των καταναλωτών. Την πρώτη εικοσάδα συμπληρώνουν αναζητήσεις όπως vegan και ινδικό. Μέσα στο 2023, οι χρήστες της Wolt είχαν την ευκαιρία να επιλέξουν και μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων λιανικής.

Έτσι, οι κορυφαίες κατηγορίες προϊόντων λιανικής ήταν με σειρά προτίμησης, τα σούπερ μάρκετ, τα μίνι μάρκετ, τα φαρμακεία και οι κάβες ποτών, ενώ την κορυφαία 15άδα, συμπληρώνουν τα καταστήματα βιολογικών προϊόντων, υγείας και ομορφιάς και τα ιχθυοπωλεία. Σημειώνεται πως η πλατφόρμα της Wolt παρέχει μία γκάμα επιλογών στους καταναλωτές σε 37 πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα