Ο ΣΔΕ καλωσορίζει την Pernod Ricard στο Planet Pledge

Η Pernod Ricard Hellas έγινε η 10η εταιρεία που υποστηρίζει το Planet Pledge στην Ελλάδα και δεσμεύτηκε να κάνει το marketing δύναμη θετικής αλλαγής για το περιβάλλον. Το Planet Pledge αποτελεί μία παγκόσμια πρωτοβουλία της WFA, στην οποία συμμετέχουν 38 διεθνή brands και 27 εθνικοί Σύνδεσμοι, μεταξύ των οποίων και ο ΣΔΕ.

Στην

Ελλάδα, οι εταιρείες που έχουν γίνει #partoftheplan είναι οι Arla, Danone, Ιkea, Κωτσόβολος, L’Oreal, Mastercard, Pepsico, Pernod Ricard, Unilever και Vodafone. H Βάσια Σούλου, Head of Marketing, Pernod Ricard Hellas, δήλωσε σχετικά:

«Για την Pernod Ricard Hellas, η επιχειρηματικότητα συνδυάζεται με τη θετική αλλαγή και οι μάρκες πρέπει να χρησιμοποιούν τη φωνή τους και να ενισχύουν πρωτοβουλίες με αντίκτυπο. Είναι μεγάλη μας χαρά να ενισχύσουμε και σε τοπικό επίπεδο αυτή την τόσο σημαντική προσπάθεια και να προωθήσουμε συμπεριφορές που συμβάλλουν στην ενίσχυση της πρωτοβουλίας Race to Ζero των Ηνωμένων Εθνών».

Η Νερίνα Κομιώτη, Γενική Διευθύντρια ΣΔΕ, δήλωσε: «Με χαρά υποδεχόμαστε την Pernod Ricard στο Planet Pledge. Αυτή η τόσο σημαντική πρωτοβουλία χρειάζεται σημαντικούς και αποφασισμένους υποστηρικτές, για να αντιμετωπιστεί σε παγκόσμιο και εθνικό επίπεδο, η κλιματική κρίση. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για Better Marketing και θετική αλλαγή».

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΣΔΕ, Pernod Ricard, Planet Pledge,sde, Pernod Ricard, Planet Pledge