Το «You. Made By You» του What’s Up σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Πάτρα

Το βιωματικό πρόγραμμα αυτογνωσίας του What’s Up, «You. Made By You», συνεχίζεται με επόμενους σταθμούς τη Θεσσαλονίκη (18/5), τη Λάρισα (25/5) και την Πάτρα (1/6), ενώ οι εγγραφές για τα events έχουν ξεκινήσει.

Το πρόγραμμα, που εντάσσεται στις δράσεις της Cosmote

για τη στήριξη της κοινωνίας, απευθύνεται σε όλους τους νέους, 18-29 ετών, με σκοπό να τους βοηθήσει να ανακαλύψουν τα «θέλω» τους, να τα κυνηγήσουν και να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους. Το “YOU. MADE BY YOU.” δίνει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε μια βιωματική εμπειρία με ιστορίες, διαλόγους και διαδραστικές ασκήσεις με επαγγελματίες και ειδικούς από τον ακαδημαϊκό, καλλιτεχνικό και αθλητικό χώρο.

Ειδικά για τη Θεσσαλονίκη οι μουσικοί Good Job Nicky και Άγγελος Πεντάρης ο παρα-αθλητής ποδηλασίας Νίκος Παπαγγελής, η ραδιοφωνική παραγωγός Αναστασία Παύλου και οι ψυχολόγοι Σάντυ Πολυμέρη και Απόστολος Καλιαμπός θα είναι μεταξύ των ομιλητών. Στο πρώτο event στην Αθήνα, στις 20 Απριλίου, συμμετείχαν εκατοντάδες νέοι, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα