Alpha: Ο γάμος Θοδώρας – Γιώργου στον «Σασμό» πούσαρε την τηλεθέαση

Δεν σημειώθηκε καμία αλλαγή στην κορυφαία θέση τηλεθέασης της Τρίτης. Ούτε και στις επόμενες δύο θέσεις, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen. Πρώτη σε προτιμήσεις ήταν η «Γη της ελιάς», δεύτερο το «Ναυάγιο» και τρίτη επιλογή ήταν οι «Ψυχοκόρες».

Στον «Σασμό», όμως, οι χαρμόσυνες εξελίξεις μάζεψαν κόσμο στον Alpha. Το επεισόδιο της σειράς με το γάμο Θοδώρας και Γιώργου κατάφερε τηλεθέαση 6,8%, έναντι 6,1% που είχε την Δευτέρα, φαίνεται να «ψαλίδισε» τηλεθεατές

από τις ανταγωνιστικές σειρές και έφτασε στην τέταρτη θέση του ημερήσιου Top 10.

Μια θέση πιο κάτω από εκείνη που ήταν την Δευτέρα, διακρίθηκε το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος». Το «Survivor» διατηρήθηκε στην θέση του και είχε ακριβώς ίδια τηλεθέαση με εκείνη της Δευτέρας.

Στη θέση 7 διατηρήθηκε ο «Παράδεισος των κυριών» αν και με τηλεθέαση βελτιωμένη κατά 0,3% συγκριτικά με αυτή της Δευτέρας.

Το «Masterchef» πήγε στην όγδοη θέση από την 10η, ενώ ο «Τροχός της τύχης» παρουσίασε πτωτική τάση στην τηλεθέασή του και κατέβηκε στην ένατη θέση των τηλεπροτιμήσεων. Τη δεκάδα συμπλήρωσε το δελτίο αθλητικών ειδήσεων του Mega.

Διαβάστε επίσης:

«Πιο χαμηλά – πιο χαμηλά» η τηλεθέαση της ΕΡΤ2- Πρώτο και την Τρίτη το Mega

ACTION24: Ο «άρχοντας των κρίκων» Λευτέρης Πετρούνιας στην εκπομπή «EQ» (video)

ΠΟΣΠΕΡΤ κατά Ζούλα: Χρεώνει στον πρόεδρο της ΕΡΤ απαξίωση, μιζέρια και εμμονές

Keywords
Τυχαία Θέματα
Alpha, Θοδώρας – Γιώργου, Σασμό,Alpha, thodoras – giorgou, sasmo