ΑΝΤ1: Ετοιμάζει «Ξενοδοχείο» μετά φόνου για τη σεζόν 2024- 2025

Στην εποχή του Μεσοπολέμου -περί το 1930- θα τοποθετηθεί χρονικά η πλοκή της νέας αστυνομικοκοινωνικής σειράς «Το ξενοδοχείο», την οποία σχεδιάζει να μεταδίδει σε καθημερινή βάση ο ΑΝΤ1 τη σεζόν 2024-2025.

Το σενάριο είναι προσαρμογή της ισπανικής εκδοχής της ξένης σειράς «Grand Hotel» με την φροντίδα και επιμέλεια του Δημήτρη Αποστόλου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Βασιλειάδη, σκηνικά Αντώνη Χαλκιά και κοστούμια Κωνσταντίνου Ζαμάνη.

Ο μίτος της ιστορίας, με επίκεντρό ένα ξενοδοχείο στις εξοχές της Κηφισιάς του

1930, αρχίζει και ξετυλίγεται όταν ένας νεαρός φθάνει σε αυτό αναζητώντας τα ίχνη της αδελφή του η οποία είχε πιάσει δουλειά εκεί.

Η υπόθεση εξαφάνισης μετασχηματίζεται σε υπόθεση δολοφονίας της άτυχης νέας γυναίκας. Ο αδελφός της κάνοντας σκοπό ζωής τον εντοπισμό του δράστη στην πορεία ερωτεύεται την ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου.

Παράλληλα την υπόθεση προσπαθεί να διαλευκάνει ένας σε δυσμένεια αστυνομικός με τις έρευνες του να διχάζονται στον κόσμο των εύπορων και των προσφύγων-μεταναστών που έχουν εγκατασταθεί στην περιοχή.

Η ιστορία του «Ξενοδοχείου» θα αναπτυχθεί σε 160 επεισόδια και αυτή την περίοδο εξετάζονται ηθοποιοί για τους ρόλους. Στις προτάσεις ηθοποιών που έχουν πέσει στο τραπέζι μεταξύ άλλων είναι ο Αναστάσης Ροϊλός, η Καλλιόπη Χάσκα, η Αναστασία Παντούση, ο Δημήτρης Καπουράνης, ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, ο Νίκος Κουρής, η Μαρία Πρωτόππα, η Ναταλία Τσαλίκη, η Ειρήνη Δράκου, ο Μιχάλης Συριόπουλος κ.ά..

Η νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 με τίτλο «Ξενοδοχείο» θα βασίζεται στην ισπανική επιτυχία «Grand Hotel». Οι συζητήσεις για το πρωταγωνιστικό καστ έχουν ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθούν μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

Διαβάστε επίσης:

ΣΚΑΪ: Με ριάλιτι από τα… παλιά θα καλύψει τα βράδια του καναλιού ο σταθμός

Maestro: Καθήλωσε η πρεμιέρα του Β’ Κύκλου – Το Twitter αποθέωσε Γουλιώτη, Καβογιάννη, Αλεξίου

Όλα τα χε η ΕΡΤική Μαργιωρή το χασμουρητό της Σάττι της έφταιγε

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΝΤ1, Ετοιμάζει Ξενοδοχείο, 2024- 2025,ant1, etoimazei xenodocheio, 2024- 2025