Χάρης Δούκας: Προκλητικό κρεσέντο και επικίνδυνες αντιλήψεις του προέδρου του ΤΕΕ

Για προκλητικό κρεσέντο και απαράδεκτες αντιλήψεις του προέδρου του ΤΕΕ, Γιώργου Στασινού, κάνει λόγο ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, λέγοντας χαρακτηριστικά «έκαστος εφ’ ω ετάχθη».

Όπως σημειώνει ο δήμαρχος Αθηναίων, ο Γιώργος Στασινός ισχυρίστηκε σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή ότι για να προστατεύσουμε το περιβάλλον της Αθήνας πρέπει να φορτώσουμε την πόλη με χιλιάδες νέα κυβικά τσιμέντου και πολυώροφα κτίρια.

«Επίσης ισχυρίστηκε ότι για να προστατεύσουμε τις πόλεις, πρέπει να αφαιρεθεί από τις εκλεγμένες δημοτικές αρχές, η αρμοδιότητα του ελέγχου για το τι και πώς χτίζεται στις πόλεις τους.

Το προκλητικό κρεσέντο του προέδρου του ΤΕΕ ολοκληρώθηκε με επίθεση στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας για την απόφαση που έλαβε με συντριπτική πλειοψηφία, προκειμένου να υπερασπιστεί ένα βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης της πόλης» επισημαίνει επίσης ο Χάρης Δούκας και καταλήγει:

«Απέναντι σε αυτές τις απαράδεκτες και επικίνδυνες αντιλήψεις, ο Δήμος της Αθήνας θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τη νομιμότητα και τα συμφέροντα των πολιτών. Έκαστος εφ’ ω ετάχθη…».

Έκαστος εφ' ω ετάχθη pic.twitter.com/xIBDySbMie

— Haris Doukas (@h_doukas) May 15, 2024

Διαβάστε επίσης:

Εθνικιστικό παραλήρημα Βελόπουλου: Έσκισε αντίγραφο της Συμφωνίας των Πρεσπών – Απειλές για βίντεο Μητσοτάκη και υπουργών

Μύλος στη ΝΔ με τη Συμφωνία των Πρεσπών

ΣΥΡΙΖΑ: Διευκρινίσεις Κεχαγιά για Πολάκη, μετά το χθεσινό «άδειασμα» για τα εμβόλια- «Είχε δίκιο ως προς τα μονοκλωνικά»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χάρης Δούκας, Προκλητικό, ΤΕΕ,charis doukas, proklitiko, tee