Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Με δύο σφαίρες σκότωσαν τον 41χρονο – Τι αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ

Ελληνας είναι ο 41χρονος που δολοφονήθηκε σήμερα στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, όπως τονίζει η Αστυνομία.

Το θύμα δέχτηκε δύο σφαίρες πισώπλατα, σήμερα στην οδό Τσιτσάνη, μπροστά στα έντρομα μάτια γονιών και παιδιών που βρίσκονταν πιο δίπλα, σε παιδική χαρά.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι δράστες της επίθεσης ήταν δυο άνδρες μια μία γυναίκα που επέβαιναν σε ένα μπορντό όχημα μάρκας Renault, χωρίς πινακίδες.

Αρχισαν

να πυροβολούν στα τυφλά και πισώπλατα τον άνδρα, με μία σφαίρα να τον πετυχαίνει στο στήθος και άλλη μία στον ώμο.

Πρέπει να τονιστεί, πως σύμφωνα με μάρτυρα που μίλησε στην ΕΡΤ, οι δράστες πρέπει να είχαν σιγαστήρα στο όπλο καθώς δεν ακούστηκε ο πυροβολισμός.

Το θύμα, το οποίο είναι γνωστό στις αρχές αφού έχει απασχολήσει την ΕΛ.ΑΣ στο παρελθόν (είχε συλληφθεί για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση), κατέβηκε από την μηχανή στην οποία επέβαινε και λίγα μέτρα πιο μακριά, ξεψύχησε.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τους δράστες σε μια υπόθεση που όλα τα στοιχεία δείχνουν ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Μεσημεριανές ώρες σήμερα (04-05-2024), στην περιοχή της Σταυρούπολης εντοπίσθηκε νεκρός στο οδόστρωμα, 41χρονος ημεδαπός, φέρων δύο τραύματα από πυροβόλο όπλο.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εξερεύνηση του χώρου.

Προανάκριση διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης».

Διαβάστε επίσης:

Τροχαίο στην Πειραιώς: Συγκλονιστικές στιγμές αμέσως μετά την παράσυρση του 5χρονου και της οικογένειάς του – «Κράτα γερά» (video)

Αισχρή πολιτικολογία από τον Μητροπολίτη Κέρκυρας: Μιλά για έλλειψη αληθινών ηγετών και ψευδοδικαιωματισμό

Εφτασε το Αγιο Φως στην Ελλάδα – Με ειδικές πτήσεις σε όλες τις Μητροπόλεις της χώρας

Keywords
Τυχαία Θέματα